Andreea Bălan, apariție incredibilă la Gala TV Mania. Ce le-a atras atenția tuturor FOTO

Andreea Bălan, apariție incredibilă la Gala TV Mania. Ce le-a atras atenția tuturor FOTO
Andreea Bălan, apariție surprinzătoare la Premiile TV Mania.

Andreea Bălan fost prezentă ieri seară în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor TV Mania. Artista a strălucit pe scenă într-o ținută fabuloasă, asortată cu o pereche de pantofi pe măsura rochiei.

Cea de-a 18-a ediție a Premiilor TV Mania şi-a anunţat câştigătorii ieri seară, pe 25 noiembrie, în cadrul unei gale fastuoase care a avut loc la Teatrul National București, sala Atelier. Evenimentul a fost prezentat de actorul Marius Florea Vizante.

De la eveniment nu au lipsit vedetele, care au fost premiate pentru performanțele lor din ultimul an.

Vedetele au așteptat cu sufletul la gură pentru a vedea care au fost alegerile telespectatorilor în ceea ce privește cele mai bune emisiuni de televiziune din acest an.

Andreea Bălăn, apariție de senzație la Premiile TV Mania

Printre câștigătorii serii s-au numărat emisiunile: „Chefi la Cuțite’, „Vocea României, „Asia Express’, „Neața cu Răzvan și Dani’ sau „Te Cunosc de Undeva’.

Andreea Bălan, vedeta de la emisiunea „Te Cunosc de Undeva” a fost o apriție de senzație la eveniment. Tuturor le-a atras atenția faptul că ea afost însoțită chiar de fiica sa, Ella Maya Balan Burcea care a făcut senzație și a înveselit complet atmosfera.

Cele două s-au pozat și s-au distrat pe tot parcursul serii.

„În această seară, la Premiile Tv Mania, emisiunea @tecunoscdeundeva.oficial a primit pentru al 7 lea an consecutiv Premiul pentru Cea mai bună emisiune de divertisment! ?
De fiecare dată ne bucurăm enorm și va mulțumim vouă tuturor că ne-ați votat și că ne oferiți acest premiu an de an.
Urmează sezonul 15 ????
Elluta a fost s-a bucurat pe scenă și spre amuzamentul publicului, a păpat din diplomă ?”, a transmis vedeta pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe