Te Cunosc de Undeva, LIVE pe Antena 1. În ce vedete se transformă concurenții

Te Cunosc de Undeva, LIVE pe Antena 1. În ce vedete se transformă concurenții

Emisiunea de la Antena 1 va avea momente savuroase, pe placul publicului. În ediția de sâmbătă vor fi prezenți pe scena de la Te Cunosc de Undeva vedete precum Feli sau Tataee, de la BUG Mafia. Va mai fi prezentă și Carmen Șerban, sau vedete internaționale precum artistul Bruno Mars.

Te Cunosc de Undeva, LIVE pe Antena 1

Te Cunosc de Undeva, LIVE pe Antena 1. În ce vedete se transformă concurenții
Ediția de sâmbătă a emisiunii Te Cunosc de Undeva poate fi urmărită de la 20:00, la Antena 1

Gala de sâmbătă va fi una a transformărilor totale și va fi prezentată de către Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Va fi jurizată de către Ozana Barabancea, iar la masa jurațilir vor fi prezenți și Andreea Bălan, dar și Cristi Iacob sau Aurelian Temișant. Ediția de sâmbătă, pe 19 octombrie, din Te Cunosc de Undeva poate fi urmărită de către fani și online, accesând Antena Play. Este difuzată și pe postul TV Antena 1, de la ora 20:00.

Ediția de sâmbătă îl va avea ca invitat și pe artistul Jorge, supranumit și regele „travestiurilor românești”. Cântărețul este câștigătorul celui de-al doilea sezon din show-ul de pe Antena 1 și va încălța iarăși o pereche de pantofi cu toc stiletto, când va reveni în ipostaze noi, la Te Cunosc de Undeva. Fanilor le este promisă una dintre cele mai spectaculoase transformări, din partea lui Jorge, în bulgarul Azis.

De asemenea, cei 12 concurenți din sezonul actual au pregătit și ei tranformari care mai de care. Frații Alex și Monica Anghel vor imita un clasic al hip-hopului românesc, fiind vorba de Tataee, de la BUG Mafia. Feli va încanta publicul cu piesa “Să cânte trompetele”, pe când Bella Santiago va avea de dus la bun capăt un travesti în stilul Bruno Mars, pe scena emisiunii TV.

Ada și Cornel Palade vor imita un cuplu inedit ce este format dintr-o celebră italiancă născută la Paris, Caterina Valente, avându-l alături pe unul dintre cei mai mari gentlemani ai showbiz-ului mondial, Dean Martin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI