Andreea Bălan a dat vestea așteptată de toată lumea. Anunțul de ultimă oră

Andreea Bălan a dat vestea așteptată de toată lumea. Anunțul de ultimă oră
Andreea Bălan a dat vestea așteptată de toată lumea. Anunțul de ultimă oră

Andreea Bălan, veste surprinzătoare pentru admiratori: și-a anunțat revenirea pe micile ecrane. Artiștii și magia transformărilor se reîntorc pe scena ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Andreea Bălan, veste așteptată de toată lumea: începe show-ul transformărilor

Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 au fost suspendate în luna iunie,  după o anchetă epidemiologică în urma căreia angajați și colaboratori au fost depistați pozitiv cu COVID-19, a transmis televiziunea într-un comunicat. Printre cei infectați s-au numărat Alina Pușcaș, Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Ozana Barabancea. Perioada de carantinare a trecut, concurenții s-au vindecat, astfel că filmările au putut fi reluate.

„Cand pasiunea se intalneste cu munca, se construiesc lucruri minunate. ✨ Al 15 lea sezon @tecunoscdeundeva.oficial incepe pe 12 septembrie! Duminica frumoasa sa aveti si La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui de Sf. Alexandu ???❤️”, a anunțat Andreea Bălan pe Instagram.

Monica și Alexandru Anghel au făcut show stând pe scaun

Nimeni nu a fost pregătit pentru momentul făcut de Monica și Alexandru Anghel pe scena ”Te cunosc de undeva”. Ei au cântat stând pe scaun, dar întreaga sală a fost în picioare. Ruleta i-a provocat pe frați să intre în pielea lui Tom Jones (Monica Anghel) și a Ellei Fitzgerald (Alexandru Anghel). Partea dificilă a fost că momentul s-a petrecut cântând pe scaun, lucru care pare că le-a adus succesul. Nici nu au ajuns bine la refrenul piesei ”Sunny”, că întreaga sală era în picioare, apaludând.

Concurenții noului sezon

Monica Anghel și fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu și Ada și Cornel Palade sunt perechile care vor participa la emisiune.

Bella Santiago, Sorana Darclee (ex ASIA), Diana Matei și Grigore Gherman sunt artiștii care vor concura solo.

Emisiunea va fi prezentată în continuare de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, iar în juriu se vor afla Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.