Când începe sezonul 14 Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Concurenții vor avea parte de surprize

Când începe sezonul 14 Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Concurenții vor avea parte de surprize
Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva se vede la Antena 1 din 7 septembrie

Te Cunosc de Undeva, emisiunea de la Antena 1, revine pe micile ecrane din luna septembrie. Sezonul 14 al show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși începe pe 7 septembrie, de la ora 20:00. Producătorul emisiunii anunță că în acest sezon a pregătit mai multe surprize pentru concurenți.

Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva se vede la Antena 1 din 7 septembrie

Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan vor juriza numerele celor 12 artiști în sezonul 14, care va avea și elemente de noutate. Spre exemplu, opt concurenți vor cânta în duet, iar ceilalți patru vor performa individual. Cele patru perechi de artiști sunt următoarele: Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade. Ceilalți concurenți sunt Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman.

„Iată-ne în al optulea an Te cunosc de undeva!, sezonul 14! De această dată, venim cu o extraordinară distribuție de 12 artiști, organizați în 4 cupluri și 4 singles. Opt momente artistice la care adăugăm cele mai memorabile interpretări și transformări ale tuturor sezoanelor de până acum. Avem un decor și mai spectaculos, avem o nouă colegă extraordinară, Carmen Marinescu, ce va oferi publicului momente efervescente din backstage.

Astfel, partea de reality a show-ului își va face și mai mult simțită prezența. În plus, concurenții noștri vor scăpa de stresul notei 4, pentru că jurizarea va începe cu 5 puncte. Cosmin Seleși va veni și el cu o noutate profesional-personală în acest sezon. Surpriză!”, a declarat Augusta Lazarov Petrescu, producătorul general al emisiunii.

Dacă în sezonul trecut Gianina Corondan a fost reporterul care a transmis din culise, în actuala ediție va fi Carmen Marinescu. Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva debutează pe 7 septembrie 2019, de la ora 20:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI