Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion

Ce nu vorbește niciodată Andreea Antonescu în public. Cântăreața i-a spus tot lui Răzvan Simion
Andreea Antonescu i-a spus lui Răzvan Simion ce nu vorbește niciodată în public

Andreea Antonescu a fost prezentă astăzi la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, unde și-a prezentat piesa ”Iubirea pe acte”,  pe care a lansat-o în apropierea divorțului ei de Traian Spak. Aceasta a vorbit despre puținele ei întâmplări din sfera muzicală din ultima perioadă, din cauza pandemiei, fiica Siena și pasiunile sale, dar și despre subiecte pe care nu dorește să le dezvolte în public.

Andreea Antonescu, despre subiectele pe care nu le atinge în public

Jumătatea trupei Andre și-a întâmpinat fanii astăzi, la matinalul de la Antena 1, cu o piesă dragă sufletului ei. În continuare, a vorbit despre pasiunile fiicei ei. Deși mândră că îi calcă pe urme, fiind atrasă de artă, vedeta a menționat că face tot posibilul să îi hrănească această sete, dar se îngrijește îndeosebi de un aspect: de a o face să simtă copilăria. S-a aplecat asupra acestuia fiindcă, din experiență proprie, știe unde va duce absența ludicului. Prezentă pe scenă încă de la 13 ani, Andreea a spus cu amar că abia acum își trăiește copilăria.

O fire naturală și deschisă, cântăreața a fost întreruptă de Răzvan Simion cu o întrebare. Moderatorul a chestionat-o cu privire subiectele pe care nu le abordează în public, luând seama că artista a vorbit pe sticlă despre divorț, controversele din trupa Andre și disputele cu tatăl său. A răspuns că tot ceea ce ține de intimitate dorește să rămână pentru ea.

„Când vine vorba de ele, stau mai retrasă” 

„Eu, în general, sunt foarte liniștită, dar în momentul în care ajung la cele două sau trei emisiuni care îmi plac, cum e și la voi, vin relaxată. Siena îmi calcă pe urme. Ei îi place tare arta. E atrasă de asta și ea va decide ce va face. Nu am avut copilărie, adolescență, dar le trăiesc din plin acum.

Noi am urcat pe scenă de când aveam 13-14 ani și am debutat frumos. Eu mi-aș dori ca ea să trăiască intens copilăria, aceste momente, dar, din păcate, e și situația asta cu COVID. Încerc să o duc la munte, la mare, în vacanțe, să își trăiască copilăria. Vrea o maimuță acum, avem grijă de toate albinele, vrea papagali.

Sunt lucruri despre care nu accept să vorbesc, dacă e vorba de lucruri intime. Când vine vorba despre ele, stau mai retrasă, nu mai sunt la fel de vocală. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI