17 apr. 2021 | 10:10

Andreea Antonescu, desființată de Zannidache la Survivor. În ce hal a putut s-o jignească aseară

Emisiuni TV
Andreea Antonescu, desființată de Zannidache la Survivor. În ce hal a putut s-o jignească aseară
Zanni pasibil de eliminare la ”Survivor România”

Telepsectatoii Kanal D au avut parte de surprize. Fie eliminările, fie diferitele scandaluri dintre concurenți. Cele mai recente dezvăluiri le-a făcut proaspătul propus spre eliminare, Zannidache. Tânărul concurent a făcut o serie de acuzații răutăcioase la adresa Andreei Antonescu.

Zannidache pornit împotriva Andreei Antonescu

În cel mai recent episod din ”Survivor România”, nominalizat pentru eliminare a fost tânărul Zannidache. Sunt cunoscute deja celebrele sale certuri cu colegii din ehipa ”Faimoșilor”. Unul din aceste scandaluri l-au avut ca personaj principal pe tânărul concurent dar și pe Elena Marin.

Printre multele acuații aduse colegei sale sunt și faptul că a fost artizana eliminării Anei Porgas și pentru faptul că a susținut-o intens pe Andreea Antonescu. Altercațiile dintre Zannidache și Andreea ANtonescu au putut fi văzute de fanii show-ului în perioada în care Andreea a făcut parte din comeptiție. Acum, odată eliminată, Zanni s-a dezlănțuit la adresa cântăreței, declarând:

”Știu  ce rol  joacă, am vorbit despre Antoneasca nu urât, am vorbit ce am simțit. Am vorbit despre atitudinea ei când paria cu noi că nu iese. Antoneasca era îngâmfată, încrezută cu noi, când noi ne rupeam picioarele și o protejam, deși abia așteptam să iasă.

Cine e Antoneasca să vină cu oamenii din generația nouă și să ne spună nouă știi cine sunt eu. Și i-am spus că „nu dau doi bani pe cine ești tu și nu mă interesează de tine, pa, acasă. Nu contează aici cine ești tu”.  Asta e părera mea despre Antoneasca, una foarte urâtă ”, a declarat Zannidache despre Andreea Antonescu.

Zanni pasibil de eliminare la ”Survivor România”

Eliminarea lui Cătălin Moroșanu a fost o lovitură pentru echipa Faimoșilor, dar nimeni nu se aștepta ca Zannidache să fie următorul pe lista eliminaților. Din păcate, datorită tensiunilor, și nu numai, se pare că tânărul a intrat direct pe lista nominalizaților. Anunțul era făcut de prezentatorul show-ului, Daniel Pavel.

”Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai incalcat regulamentul desi știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele urmatoare și o să ți-o comunicăm!”, i-a spus Daniel Pavel lui Zanni la Survivor România.

Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, acesta va fi sau nu eliminat. Cert este că tensiunile din ultima vreme l-au pus în postura de a ajunge pe lista eliminărilor. Fanii au cam început să nu-i mai acorde încredere, iar votul final va fi decis și cu ajutorul telespectatorilor. Rămâne să vedem ce se va întâmpla și dacă Zannidache va pleca acasă sau nu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro