Andreea Antonescu, desființată de Zannidache la Survivor. În ce hal a putut s-o jignească aseară

Andreea Antonescu, desființată de Zannidache la Survivor. În ce hal a putut s-o jignească aseară
Zanni pasibil de eliminare la ”Survivor România”

Telepsectatoii Kanal D au avut parte de surprize. Fie eliminările, fie diferitele scandaluri dintre concurenți. Cele mai recente dezvăluiri le-a făcut proaspătul propus spre eliminare, Zannidache. Tânărul concurent a făcut o serie de acuzații răutăcioase la adresa Andreei Antonescu.

Zannidache pornit împotriva Andreei Antonescu

În cel mai recent episod din ”Survivor România”, nominalizat pentru eliminare a fost tânărul Zannidache. Sunt cunoscute deja celebrele sale certuri cu colegii din ehipa ”Faimoșilor”. Unul din aceste scandaluri l-au avut ca personaj principal pe tânărul concurent dar și pe Elena Marin.

Printre multele acuații aduse colegei sale sunt și faptul că a fost artizana eliminării Anei Porgas și pentru faptul că a susținut-o intens pe Andreea Antonescu. Altercațiile dintre Zannidache și Andreea ANtonescu au putut fi văzute de fanii show-ului în perioada în care Andreea a făcut parte din comeptiție. Acum, odată eliminată, Zanni s-a dezlănțuit la adresa cântăreței, declarând:

”Știu  ce rol  joacă, am vorbit despre Antoneasca nu urât, am vorbit ce am simțit. Am vorbit despre atitudinea ei când paria cu noi că nu iese. Antoneasca era îngâmfată, încrezută cu noi, când noi ne rupeam picioarele și o protejam, deși abia așteptam să iasă.

Cine e Antoneasca să vină cu oamenii din generația nouă și să ne spună nouă știi cine sunt eu. Și i-am spus că „nu dau doi bani pe cine ești tu și nu mă interesează de tine, pa, acasă. Nu contează aici cine ești tu”.  Asta e părera mea despre Antoneasca, una foarte urâtă ”, a declarat Zannidache despre Andreea Antonescu.

Zanni pasibil de eliminare la ”Survivor România”

Eliminarea lui Cătălin Moroșanu a fost o lovitură pentru echipa Faimoșilor, dar nimeni nu se aștepta ca Zannidache să fie următorul pe lista eliminaților. Din păcate, datorită tensiunilor, și nu numai, se pare că tânărul a intrat direct pe lista nominalizaților. Anunțul era făcut de prezentatorul show-ului, Daniel Pavel.

”Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai incalcat regulamentul desi știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele urmatoare și o să ți-o comunicăm!”, i-a spus Daniel Pavel lui Zanni la Survivor România.

Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, acesta va fi sau nu eliminat. Cert este că tensiunile din ultima vreme l-au pus în postura de a ajunge pe lista eliminărilor. Fanii au cam început să nu-i mai acorde încredere, iar votul final va fi decis și cu ajutorul telespectatorilor. Rămâne să vedem ce se va întâmpla și dacă Zannidache va pleca acasă sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI