Andreea Antonescu este însărcinată? Cum a reacționat iubitul când i-a dat de bănuit că ar putea deveni tătic

Andreea Antonescu este însărcinată? Cum a reacționat iubitul când i-a dat de bănuit că ar putea deveni tătic
Andreea Antonescu este însărcinată? Ce mesaj le-a oferit fanilor?

Andreea Antonescu i-a șocat pe fanii ei cu un mesaj deosebit. Aceasta este însărcinată? Ce le-a spus celor care o urmăresc și cum a reacționat iubitul ei când a auzit ar putea deveni tată mai repede decât se aștepta?

Andreea Antonescu este însărcinată?

Andreea Antonescu le-a dat fanilor senzația nu doar că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, ci că ar putea fi deja însărcinată. Componenta trupei Andre a divorțat de tatăl fetiței sale și se iubește de anul trecut cu Ștefan Manolache. De sărbători, amorezii au decis să petreacă în liniște cea mai frumoasă perioadă a anului la Azuga. Imediat după vacanță, artista și-a comandat o porție de sushi, mai apoi le-a oferit un mesaj aparte fanilor.

„Pentru cei care îmi urmăresc frecvent story-urile, nu este un secret faptul că așa am încheiat anul 2019. (n.r. – mâncând sushi) Ce părere aveți? De bine ce m-am reîntors în București, m-au năpădit din nou poftele de sushi. Să sperăm că nu este niciun motiv sau vreo cauză pentru asta”, a spus Andreea Antonescu. Ștefan Manolache a văzut postarea și i-a scris iubitei doar atât: „Băi, Bubule, ai pofte?”

Andreea Antonescu este însărcinată? Cum a reacționat iubitul ei când a văzut mesajul?
Andreea Antonescu este însărcinată? Cum a reacționat iubitul ei când a văzut mesajul?

„Privim în mare lucrurile esențiale”

Andreea s-a separat deja de Traian Spark, cel care i-a dăruit un copil. Cei doi nu au divorțat încă, pentru că afaceristul nu are timp să vină în România, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe artistă să-și vadă de viață și să se afișeze alături de Ștefan.

„Suntem în continuare într-o relație. Privim în mare lucrurile esențiale și nu ne împiedicăm în amănunte. Am tot fost plecați, ba la munte, ba la Iași, ba la Galați, acum în Londra. Ștefan nu ajunge cu mine la concerte, pentru că fiecare dintre noi are jobul lui. Eu sunt cu programul un pic mai lejer, pe de altă parte el lucrează în televiziune”
Andreea Antonescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI