Andreea Antonescu, din nou însărcinată. Cine este iubitul vedetei: „A doua minune”

Andreea Antonescu, din nou însărcinată. Cine este iubitul vedetei: „A doua minune”
Andreea Antonescu este insarcinata

Sunt vești bune din showbiz după ce s-a aflat că Andreea Antonescu este din nou însărcinată. Cine este iubitul vedetei, de fapt, cu care cântăreața va aduce pe lume o a doua sa minune, după Siena, fetița pe care o are cu primul soț, Traian Spak.

Andreea Antonescu, gravidă pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, va mai avea un copil, acesta fiind rodul iubirii dintre artistă și actualul său iubit, pe care foarte puțini români îl cunosc.

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, întrucât trăiește de mai multă vreme o frumoasă  poveste de dragoste, iar lucrurile par să fie foarte serioase, din moment ce artista este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreață pe propria pagină socială cu o fotografie însoțită de un mesaj.

Mesajul Andreei Antonescu de pe Instagram

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe pagina ei socială de Instagram.

Andreea Antonescu s-a despărțit de 4 ani de Traian Spak

Astfel, Andreea Antonescu urmează să fie mamă pentru a doua oară. Artista mai are o fetiță în vârstă de 11 ani pe nume Sienna, din căsătoria anterioară cu omul de afaceri Traian Spak.

Artista s-a despărțit de fostul său partener în urmă cu aproape patru ani. De asemenea, cântăreața spune că are o relație specială cu fiica ei, Sienna.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu Sienna

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două. Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte”,  a povestit Andreea Antonescu.

Nu în ultimul rând, Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară, tatăl viitorului bebeluș fiind Victor Vrînceanu, actual redactor sef la una dintre publicatiile cunoscute din România, după cum ea a anunțat în mesajul transmis.