Andreea Antonescu, despre relația adevărată cu Andreea Bălan. Cum se înțeleg

Andreea Antonescu, despre relația adevărată cu Andreea Bălan. Cum se înțeleg
Andreea Antonescu, despre relația adevărată cu Andreea Bălan.

Andreea Antonescu a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a interpretat cea mai nouă piesă a sa, denumită ”Ai greșit fata, băiatule” despre care a ținut să spună că ”este o piesă care mă descrie, cred că bărbații trebuie să primească un mesaj clar din partea femeii”.

Andreea Antonescu, despre relația adevărată cu Andreea Bălan

Andreea Antonescu a fost invitată azi în platoul Neatza cu Răzvan și Dani. Ea a vorbit și despre relația cu Andreea Bălan, cea care îi este și nașă fiicei sale. Astfel, Andreea Antonescu a spus despre relația cu Andreea Bălan că este cea mai bună de până acum și că cele două sunt cele mai bune prietene, atât pe scenă, cât și în spatele scenei.

”Acum, ne înțelegem mai bine decât în trecut, (n.red. ea și Andreea Bălan) suntem liniștite și împăcate, și acum e chiar mai ușor. Acum suntem cele mai bune prietene, atât pe scenă, cât și în spatele scenei.

De-a lungul timpului, au fost foarte multe momente care ne-au apropiat, iar după ce am trecut peste toate, am realizat că suntem prietene bune. S-ar putea ca fiicele noastre să facă și ele, la rândul lor, o trupă, de ce nu?”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a împlinit recent vârsta de 39 de ani

Andreea Antonescu a împlinit în urmă cu două zile vârsta de 39 de ani, ocazie cu care a lansat cea mai nouă piesă așa. Ea a primit un mesaj emoționant din partea fiicei sale, care se află în America, alături de Traian, cel care îi este încă soț, luând în considerare că nu a existat un divorț oficial.

„Ai greșit fata, băiatule”, compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, este un îndemn pentru toți cei care aleg să nu mai alerge spre o iubire fără speranță și acceptă că este timpul să renunțe la trecut și să privească spre viitor.

„Ai greșit fata, băiatule” este lecția mea și a multora. O lecție în care iubirea nu mai reprezintă esența unei relații de cuplu, ci sentimentele toxice de dependență față de un partener cu care nu rezonăm la nivel de integritate și curățenie a sufletului. Single-ul este despre a descoperi în acest context forța interioară de a merge mai departe”, a spus Andreea.

În paralel cu cariera solo, Andreea Antonescu continuă proiectul cu Andreea Bălan, celebrul Andre. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit în urmă cu doi ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI