Câți bani câștigă Andreea Antonescu la Antena 1. S-au aflat salariile de la ‘Splash! Vedete la apă’

Câți bani câștigă Andreea Antonescu la Antena 1. S-au aflat salariile de la 'Splash! Vedete la apă'
Câți bani a luat Andreea Antonescu pentru participarea la Splash! Vedete la apă

Câți bani a primit Andreea Antonescu pentru apariția la Splash! Vedete la apă? S-au aflat câteva salarii din dreptul unor concurenți ai emisiunii. Cât primesc unii dintre ei pentru săriturile în apă?

Câți bani a luat Andreea Antonescu pentru participarea la Antena 1?

Emisiunea Splash! Vedete la apă are un real succes, iar telespectatorii se bucură pentru că în cadrul proiectului pot vedea personaje cunoscute din toate domeniile. Unii dintre concurenți sunt clar surpriza edițiilor în care se află.

Mulți dintre români se întreabă cât primesc vedetele pentru săriturile în apă de la platforme sau trambulină? Iată că recent s-au aflat și sumele pentru care Otilia Bilionera, Andreea Antonescu sau Margherita au acceptat provocarea verii.

Producătorii de la Antena 1 nu s-au uitat deloc la bani când a venit vorba de prezența unora în cadrul emisiunii. Jumătatea trupei Andre primește 1.300 de euro pentru fiecare ediție. Alături se află Bilionera care încaseară 1.200 de euro, la fel ca și Elena Ionescu.

Natalia Duminică nu se bucură de aceeași notorietate, așa că suma în dreptul fostei concurente de la ‘Românii au talent’ este de 900 de euro. Margherita este un nume cu greutate, extrem de controversat în trecut, iar producătorii i-au oferit nu mai puțin de 1.100 de euro.

Dj Harra este categoric în prim-plan datorită vestimentațiilor care cu siguranță încing imaginația bărbaților, iar prezența ei costă 1.000 de euro pe emisiune. Alina Pușcaș, Adriana Bahmuțeanu sau Gabriela Cristea încasează fiecare câte 1.400 de euro pentru ediție. Nici Andreea Tonciu, Emy Alupei sau Roxana Nemeș nu se lasă mai prejos și pleacă acasă cu sume care depășesc 1.000 de euro, arată fanatik.ro.

A mai participat în trecut la show-ul verii

Amintim că Andreea Antonescu a mai participat la ‘Splash! Vedete la apă’ în urmă cu mai mulți ani pe când era prezentat de Pepe. Cântăreața a povestit că a făcut o criză de rinichi chiar înainte de semifinală, motiv pentru care a vrut să abandoneze concursul.

“Cu o oră înainte de semifinală, am făcut o criză de rinichi foarte puternică. Atât de rău mi-a fost, că am vrut să abandonez concursul. Rinichii mi se blocaseră, iar picioarele nu mi le mai puteam mișca.

Din fericire, aveam în camera de hotel medicamentele pe care le iau în astfel de situații și am reușit să mă pun, cât de cât, pe picioare. În copilărie, am avut probleme grave cu rinichi, de aceea mi s-a interzis să fac sport… De atunci, urmez un tratament permanent”
Andreea Antonescu

Urmăriți Playtech.ro și pe