Super 4 au ajuns în finala X Factor. Cine sunt italienii care l-au înnebunit pe Florin Ristei

Super 4 au ajuns în finala X Factor. Cine sunt italienii care l-au înnebunit pe Florin Ristei
Cine sunt artistii din Super 4

Finala X Factor România 2020, sezonul 9 se apropie, iar concurenții sunt pregătiți să dea tot ce e mai bun ca să obțină marele premiu. Dar cine sunt băieții de la Super 4, trupa juratului Florin Ristei, și cum s-a format grupul.

Super 4 au ajuns în finala X Factor

Marea finală X Factor are loc de la ora 20:30, la Antena 1, iar printre cei patru finaliști se numără și trupa Super 4, grupul ales de Florin Ristei să meargă în finală.

Acest grup este, așadar, format din patru italieni care i-au făcut pe jurați să plângă la audiții și au fost trimiși chiar în bootcamp, cu patru de ”DA”. Chiar și Delia a fost copleșită de emoția pe care au reușit să o transmită italienii când au interpretat piesa ”Caruso”.

”Eu nu mă așteptam să plâng la masă! Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!”, le-a spus jurata celor de la ”Super 4”.

Cine sunt cei patru artiști din trupă

Apoi, a urmat etapa duelurilor și semifinala, iar grupul a reușit să se claseze în topul preferaților pentru marea finală din seara aceasta, de la Antena 1. Dar cum a luat naștere acest grup. Super 4 a luat naștere datorită casei de discuri Diva’s Music Production, condusă de Gabriela Serban și Danilo Riccardi. Unul dintre ei a compus piesa cu care Italia a participat la Eurovision în anul 2015. Super 4 este format, deci, din Gregorio Rega, în vârstă de 33 de ani și câștigător al premiului ”All Together Now”, Salvatore Lampitelli Sabba, un artist cunoscut în industria muzicală din Italia, cu mai multe piese la activ.

”Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional.”, a scris artistul în descrierea site-ului său.

De asemenea, Aurelio Fierro Jr. face parte dintr-o familie de artiști. La vârsta de 14 ani, acesta și-a început cariera ca multi-instrumentist și cântăreț și face parte și din orchestra musicalului ”Notre Dame De Paris”, iar Francesco Boccia este cel de-al patrulea artist din grup.

”Celălalt grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, le-a spus Florin Ristei celor de la ”Super 4 ”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI