Andra Volos se mută din România. Decizia neașteptată pe care a luat-o fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Andra Volos se mută din România. Decizia neașteptată pe care a luat-o fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Andra Volos se mută din România.

Andra Voloș se mută din România. De ce a luat această decizie neașteptată și unde vrea să să stabilească fosta concurentă de la Puterea Dragostei. De curând, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu acest anunț. De altfel, bruneta își face bagajele chiar în aceste momente.

Andra Volos se mută din România

Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-a surprins urmăritorii din mediul online, cu anunțul că se mută din România. Bruneta și-a propus să își schimbe radical viața și a decis ca aceasta să fie o primă schimbare, din seria celor care vor veni. Ea a explicat pe Instagram decizia luată.

„Mă apuc de bagaje. Urmează să mă mut din România, încă nu m-am răzgândit și sper să nu mi schimb ideea. Am mult bagaje de făcut, foarte, foarte multe. Am foarte multe haine, nu știu cum fac față. (…)”, le-a explicat Andra Voloș fanilor din mediul online.

Andra Voloș a început seria schimbărilor din viața încă de la începutul acestui an, când a mers în Turcia ca să își facă liposucție, intervenție deloc ușoară, în urma căreia a stat 5-6 ore în sala de operație.

„Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni.(…) Zilele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea.

Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez.(…)”, spunea Andra Volos pe Instagram.

Intervenție de liposucție în Turcia

Intervenția a fost însă și costisitoare, nu mai puțin de 12.000 de euro.

„Pe 5 plec din România. Merg în Turcia. Pentru mine noul an începe cu o schimbare, mă duc să fac o operație. Liposucție pentru un abdomen perfect, după atâta mâncare, merit și asta!

Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta. Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles. I-a făcut operația asta fostei lui Philipp Plein, e bun tare medicul, e solicitat.

M-am programat din timp, i-am scris acum vreo doi ani. Chiar mi-am dorit să ajung la el. La el prețurile încep de la 10.000 de euro în sus, iar în cazul meu, pentru că o să fie mai multe zone, mi-a pus prețul ăsta, 12.000.

Am deja emoții, am intrat în starea aia … Dar o să fie bine, că e un doctor bun, plus că e bazat doar pe liposucție. Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice.

Mănânc de șapte ori pe zi! De la sarmale la… tot ce înseamnă… Mămăliguță, tot!”, spunea Andra Volos pentru cancan.ro.

Andra Volos postează își ține la curent fanii de pe Instagram cu tot ce i se întâmplă în viața de zi cu, așadar nu este exclus ca bruneta să dezvăluie țara în care se mută.