Andra, prima fotografie în costum de baie. Cum s-a pozat din vacanță, alături de Cătălin Măruță

Andra, prima fotografie în costum de baie. Cum s-a pozat din vacanță, alături de Cătălin Măruță
Andra, prima fotografie în costum de baie.

Andra și Cătălin Măruță sunt în vacanță cu cei doi copii, David și Eva Măruță. Se pare că artista a renunțat la ideea conform căreia nu este frumos să te afișezi în costum de baie, ea spunând în urmă cu ceva timp că acest lucru este unul destul de intim.

Andra, prima fotografie în costum de baie

Andra este extrem de atentă la imaginea ei, motiv pentru care nu preferă să se afișeze într-un mod prea îndrăzneț. De altfel, aceasta are câteva reguli de la care nu face rabat, cum ar fi aceea de a poza în costum de baie și de a posta astfel de imagini pe rețelele de socializare.

Deși de data aceasta a purtat costum de baie în imaginea postată, ea nu s-a afișat în toată splendoarea, întrucât trupul vedetei era acoperit de cel al fiului ei, acesta aflându-se în prim planul imaginii postate. Vedeta a optat însă pentru un costum de baie dintr-o singură piesă, negru și simplu.

„Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor VARA! ? Vă salutăm pe toți!”, a notat artista în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Amintim că în urmă cu mulți ani, Andra spunea într-un interviu că nu are fotografii cu ea în costum de baie, din cauza faptului că nu îi place să se pozeze astfel. Mai mult, Andra consideră astfel de ipostaze mult prea intime pentru a le afișa.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, spunea Andra într-un interviu.

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Cu toate acestea, în urmă cu aproape 14 ani, pe vremea când Andra era la începtul relației cu prezentatorul Cătălin Măruță, paparazzii au suprins-o în costum de baie și având niște forme de invidiat. Pe atunci, cei doi erau într-o escapadă la malul mării, bucurându-se de momente împreună.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au devenit un cuplu în anul 2005 și s-au întâlnit pentru prima dată la emisiunea Tonomatul DP 2, pe care Măruță o prezenta la Televiziunea Publică.

“Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns am inceput sa-l privesc cu alti ochi”, a povestit Andra intr-un interviu acordat revistei OK Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI