Ce a făcut Andra la Disneyland Paris. Imaginea adorabilă care a cucerit fanii. FOTO

Ce a făcut Andra la Disneyland Paris. Imaginea adorabilă care a cucerit fanii. FOTO
Cum se distrează Andra la Disneyland Paris

Andra Măruță a plecat alături de familia ei la Disneyland Paris, așa că imaginile emoționante făcute în diferite locuri speciale au cucerit admiratorii din mediul online! Cântăreața își amintește de plăcerile din copilărie și își ține fanii la curent cu tot ce face.

Ce face Andra la Disneyland Paris. Fanii au fost uimiți

Andra, Cătălin, Eva și David Măruță au plecat în vacanță! Cei patru se bucură de un concediu de vis la Disneyland Paris, spre bucuria celor mici. Totuși, cântăreața și prezentatorul de televiziune nu s-au abținut de la câteva plăceri.

Disneyland Paris este locul în care cei mici întâlnesc diferite personaje de poveste și se bucură de activități specifice vârstei, dar nici măcar cei mari nu se pot abține să se reîntoarcă la câteva clipe de copilărie și bucurie pură!

Andra, imagini emoționante din vacanță. Cum se distrează la Disneyland Paris

Andra Măruță a postat câteva imagini cu adevărat emoționante în mediul online, iar fanii s-au bucurat nespus în momentul în care au văzut-o în ipostaze inedite. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic și și-a pus un accesoriu cu urechi ce o făceau să semene cu celebrul personaj Disney, Minnie.

De asemenea, Andra adoră să își petreacă timpul cu micuții săi, așa că vedeta s-a urcat într-o mașinuță condusă chiar de fiul său, David! Cei doi și-au îmbrăcat pelerinele de ploaie și s-au bucurat de activitățile de la Disneyland Paris.

Ce fac Andra și Cătălin Măruță în fiecare weekend. Dezvăluiri inedite

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai admirate și solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi se bucură de o familie frumoasă alături de doi copii, David și Eva. Aceștia sunt foarte ocupați, dar își găsesc mereu timp pentru micuții lor.

Recent, Cătălin Măruță a dezvăluit că adoră să se plimbe, așa că le-a insuflat această activitate și rudelor sale. Prezentatorul de televiziune duce o viață plină de proiecte, dar nu uită să se bucure de timp de calitate cu familia sa.

Andra, Cătălin, Eva și David preferă să se plimbe cu bicicleta în weekend-uri și să viziteze diferite parcuri pentru a avea parte de o activitate în familie. Cei patru se bucură de orice aventură împreună, semn că sunt extrem de apropiați.

„Îmi place să mă plimb. Pe jos sau cu bicicleta. De aceea, în weekend-uri, uneori ne urcăm toți patru pe biciclete, eu, Andra, Eva și David, și dăm o tură prin parcuri.”, a spus vedeta PRO TV pentru Viva!.

Urmăriți Playtech.ro și pe