07 mai 2021 | 22:39

Andra, furioasă pe Smiley la Românii au talent. Cu ce a supărat-o colegul: „Tu să taci”

Monden
Andra, furioasă pe Smiley la Românii au talent. Cu ce a supărat-o colegul:
Andra, furioasa pe Smiley la Romanii au talent

Scandal mare la Românii au Talent. Andra și Smiley s-au certat din cauza unei concurente de pe scenă. Cu ce a supărat-o colegul ei de breaslă pe soția lui Cătălin Măruță. Andra nu s-a mai putut abține și l-a mustrat pe Smiley, de față cu toată lumea. Ce i-a reproșat solista. 

Andra, furioasă pe Smiley la Românii au talent

Cum ar fi serile noastre de la Românii au Talent fără dialogurile spumoase dintre jurați? Cu siguranță ar fi mult mai triste, așa cum sunt de acord toți telespectatorii.

Dintre toți cei patru membri de la masa juriului, Smiley este, în opinia Andrei, cel mai indulgent, de departe. Artista a răbufnit la adresa colegului său de breaslă, în momentul în care acesta nu a avut curajul de a-i spune concurentei de pe scenă că performanța ei artistică nu a fost una de nota 10.

Smiley: Alexandra, te felicit pentru curaj. Gândindu-mă la piesa pe care ai ales-o, te mai felicit încă o dată pentru curaj, pentru că ți-ai ales o piesă dificilă și greu de egalat performanța lui Whitney Houston. Voce ai, talent ai, pasiune ai.

Andra: Da, pasiune ai…

Smiley: Te-am lăsat să te bucuri de momentul ăsta, pentru că eu cred că-l aștepți de mult timp. Ce să-ți zic, te felicit pentru curaj.

Andra: Mi-e frică să zic ce gândesc eu în momentul ăsta. El a fost foarte blând, Smiley a fost bunătate pe pâine. E foarte frumos că încerci, că vii și spui că asta e pasiunea ta. Dar la o melodie ca asta…dacă eu eram vecina ta și te auzeam cum cântai, îți băteam în țeavă acum să te oprești. Ai țipat, nu e ok. Ai falsat, nu e ok. Ai stricat frumoasa asta de piesă, care sunt sigură că îți place.

Cum l-a certat Andra pe Smiley la Românii au talent

Andra și Alexandra Dinu i-au dat X, în timp ce Smiley și Florin Călinescu au decis să-i mai dea o șansă. Concurenta Alexandra Ceauș nu a trecut mai departe, din păcate, spre tristețea mamei sale, care nu și-a putut conteni lacrimile în culise.

Smiley nu a scăpat nepedepsit nici de data aceasta. Andra l-a certat teribil pentru faptul că nu a avut curajul să-i spună brunetei că nu a cântat bine, artista reproșându-i colegului său că niciodată nu spune lucruri negative de teamă să nu supere oamenii.

Smiley: Tu ai văzut cu câtă bucurie…

Andra: Tu să taci! Tu vrei să te iubească toată lumea, zici tuturor că e totul bine. Mă laşi?!

Smiley: Ce i-am zis?! Doar că a avut curaj.

Andra: Am şi eu curaj să fac o flotare acum, aici. Lasă-mă, hai să nu fim… Joac-o tu pe asta în continuare! Te felicit, eşti curajos!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro