Smiley, primul videoclip viral cu fiica lui în brațe. Fanii au dat like instant pe Instagram: ”37 de secunde” VIDEO

Smiley, primul videoclip viral cu fiica lui în brațe. Fanii au dat like instant pe Instagram: ”37 de secunde” VIDEO
Smiley, primul videoclip viral cu fiica lui în brațe. Fanii au dat like instant pe Instagram ”37 de secunde” VIDEO

Încă de când Smiley și Gina Pistol au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, fanii le-au urmărit fiecare mișcare pe rețelele de socializare. După ce micuța Josephine Ana Maria a venit pe lume, toată lumea a fost curioasă să vadă cum se descurcă aceștia cu schimbările aduse de fiica lor, așa că fiecare interacțiune pe care au avut-o cu admiratorii de pe Instagram și Facebook a fost foarte apreciată.

Smiley, primul videoclip viral cu fiica lui. Cum au apărut aceștia

Smiley a decis să posteze un videoclip în care apare alături de fiica lui, iar fanii au dat like instant pe Instagram. În felul său plin de umor, cântărețul a avut un dialog spumos cu actrița Andra Iulia Stoicescu. După ce aceasta l-a întrebat pe artist de cât timp este născută micuța, starul a răspuns: ’37 de săptămâni’

Bineînțeles, nu a trecut mult timp și Smiley și-a primit înapoi replica în filmulețul amuzant. Când a întrebat-o pe actriță cât este ceasul, aceasta nu a ezitat și i-a oferit un răspuns ironic, spre deliciul admiratorilor ce au urmărit interacțiunea spumoasă: ‘524 de minute trecut de miezul nopții.’

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe data de 9 martie, atunci când prezentatoarea de televiziune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Ulterior, cei doi au anunțat și că pe micuță o va chema Josephine Ana Maria. De atunci, ei trăiesc clipe minunate și se bucură de tot ce li se întâmplă.

Smiley, iubit de români. Ce loc a primit acesta în topul celor mai urmărite vedete

Încă de când Smiley a devenit tătic, acesta se bucură de foarte multă atenție din partea publicului din mediul online. Toată lumea așteaptă fiecare apariție a sa alături de micuța Josephine Ana Maria, așa că starul a intrat în topul celor mai urmărite persoane din România, potrivit paginademedia.ro. Un top recent realizat după detaliile oferite de agenția Starcom Media arată că în luna martie printre cei ce au fost extrem de apreciați se numără Smiley, Andra Măruță și Inna. Apoi, ei sunt urmați de Adelina Pestrițu și vlogger-ul Mircea Bravo.

Nu este de mirare faptul că starul a fost pe placul fanilor în ultima vreme, mai ales după ce a devenit tătic. Multe fotografii în care apare alături de Gina Pistol au fost distribuite pe contul său de Instagram, iar fanii au putut să observe mai bine viața lor de cuplu. Cântărețul ocupă locul întâi la secțiunea Muzică în topul general din luna martie pe Facebook, iar pe Instagram, persoana ce i-a luat locul nu este nimeni alta decât Andra Măruță!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI