Andra a izbucnit în lacrimi, în fața lui Mihai Morar. Cine este cea mai importantă persoană din viața ei: „Este icoana mea”

Andra a izbucnit în lacrimi, în fața lui Mihai Morar. Cine este cea mai importantă persoană din viața ei: „Este icoana mea”
Andra a izbucnit in lacrimi, in fata lui Mihai Morar

Ți se face pielea de găină. Faimoasa Andra a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste din viața ei. Invitata lui Mihai Morar a început să plângă precum un copil, atunci când a vorbit despre cel mai important om din viața ei, căruia îi datorează totul. Pe cine percepe Andra Măruță ca pe o icoană.

Andra a izbucnit în lacrimi, în fața lui Mihai Morar

Andra nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Frumoasă, optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și un talent incredibil dat de la Dumnezeu, Andra este considerată una dintre cele mai bune voci ale românilor.

Soția lui Cătălin Măruță a fost invitată, recent, în cadrul podacastului Fain și Simplu, unde i-a mărturisit lui Mihai Morar secretele succesului și amintiri emoționante legate de familia sa.

„Pentru mine, Andra nu e Vocea României. E mai mult de atât: e vocea românilor. Și mi-aș dori ca, după ce ascultă sau privește acest Podcast, orice român să aibă curaj să creadă în vocea lui. Așa cum fetița din Câmpia Turzii, plecată la drum prin țară cu tatăl, a crezut în vocea ei interioară. Până când a ajuns Andra, Vocea Românilor.”, a declarat Mihai Morar despre celebra lui invitată.

De ce mama Andrei nu venea niciodată cu ea în turneu

Andra nu și-a mai putut conteni lacrimile atunci când a vorbit despre mama ei, pe care artista o consideră o icoană. Jurata de la Românii au Talent a mărturisit că îi este foarte recunoscătoare mamei sale pentru felul în care i-a educat pe ea și frații ei, învățându-i mereu să fie o familie unită și fericită.

De asemenea, cântăreața și-a adus aminte de vremurile când tatăl ei, managerul ei din tinerețe, o acompania mereu la concerte și în turnee, spre deosebire de mama Andrei, care devenea foarte emotivă.

„Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd.

În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții.

Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu. Mi-am dat seama că nu e pentru ea mediul ăsta. Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube.