Andra, Carla’s Dreams și Smiley, printre cei mai scumpi artiști din țară. Câți bani au ajuns să câștige pentru un concert

Andra, Carla’s Dreams și Smiley, printre cei mai scumpi artiști din țară. Câți bani au ajuns să câștige pentru un concert
Cât câștigă Andra, Carla’s Dreams și Smiley la concerte?

Andra, Carla’s Dreams și Smiley se numără printre cei mai scumpi artiști de la noi. Fanii care îi iubesc enorm scot bani mulți din buzunare pentru a-i aduce la diverse evenimente private. De asemenea, un concert cu câțiva dintre ei este scump pentru organizatorii de oriunde. Care sunt tarifele lor după doi ani de pandemie? Mulți au fost surprinși cât câștigă prezentatorul de la emisiunea ,,Românii au talent” pentru 45 de minute. Ce sumă ia vedeta?

Tarifele celor mai iubiți artiști din România: cât câștigă Andra, Carla’s Dreams și Smiley

Mulți dintre soliști au ajuns la fundul sacului în anii de pandemie. Aceștia nu au mai prestat preț de aproape doi ani în contextul pandemic, moment în care nunțile și spectacolele au fost brusc anulate din cauza virusului.

Restricțiile au dispărut, iar cântăreții se bucură să fie din nou în mijlocului publicului, dar și să înceapă să trăiască din nou fără grija banilor.

Alin Oprea este unul din artiștii cunoscuți de la noi, iar românii nu îl scapă din vedere nici după zeci de ani. Acesta are agenda plină și susține că cererea și numărul de evenimente este chiar mai mare decât în anul 2019. Românii au pus stop la distracție, iar acum recuperează puternic.

”Cererea și numărul de evenimente sunt mult mai mari decât în 2019. Cine este acum în vogă este mai scump, iar cine a intrat într-un con de umbră a devenit mai ieftin. Unele tarife au mai crescut, altele au mai scăzut. Pare a fi un an extraordinar pentru activitatea artistică”, a declarat el, pentru ego.ro.

,,Ei sunt foarte bine cotați”

Artistul a dezvăluit și o listă scurtă a numelor celor mai căutate la diverse evenimente în această vară. Carla’s, The Motans, Jador, Andra, Smiley, Oana Radu și Theo Rose se numără printre preferații românilor. Cântăreții de top se bucură acum de conturi mai pline.

”Ei sunt foarte bine cotați, în acest moment, au și 15.000 de euro, pentru un eveniment de 45 de minute. Au însă o echipă mare, uneori este nevoie și de cazare și de diurnă pentru masă și transport”, a mai spus el.

De asemenea, cele două foste concurente de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” nu au deloc de ce să-și facă griji pe plan financiar acum.

”Oana Radu are un onorariu de 3.000 de euro, de la 2.000 de euro, iar Theo Rose a ajuns la 5.000 de euro, de la 3.000 de euro, în anii trecuți. Ambele au un repertoriu bogat, abordând diferse stiluri muzicale, la petreceri”, a continuat vedeta.