Andra, apel către fanii ei. Se întâmplă în toată țara, iar autoritățile nu fac nimic pentru mii de copii

Andra, apel către fanii ei. Se întâmplă în toată țara, iar autoritățile nu fac nimic pentru mii de copii
Andra, apel către faii ei. Cum vrea să ajute sute de copii?

Andra a apelat la comunitatea sa extrem de receptivă la fiecare veste importantă pentru ajutor. Cântăreața i-a rugat măcar pe aceștia să acționeze, pentru că autoritățile nu fac demersuri în acest sens. Cum vrea să ajute sute de copii și ce rugăminte a avut solista pentru cei care o iubesc?

Andra, apel către fanii ei. Cum vrea să ajute sute de copii?

Andra este familistă și o mamă extrem de iubitoare și atentă, lucru care se vede pe chipul copiilor săi și în creșterea lor. Cântăreața se gândește și la micuții care nu au parte de situația bună pe care o au copiii ei. Acum, în perioada în care se spune că trebuie să fii mai bun, gândul i se duce la cei care nu au cum să beneficieze de lucruri normale pentru alții.

Este vorba despre stadiul în care se află multe școli din România, locul care ar trebui să le ofere elevilor condiții pentru a se putea dezvolta fizic și psihic. Din nefericire, mai mult de 1.100 de școli din România nu au cele necesare nici pentru a le asigura nici minimum de igienă. Andra i-a îndemnat pe fani să doneze pentru cauza aferentă, spunând că atât ea, cât și cei din familia ei sprijină cauza.

Andra, apel către fani. Cum vrea să ajute sute de copii?
Andra, apel către fani. Cum vrea să ajute sute de copii?

„Sunt multe cauze care merită atenția noastră”

„Este perioada în care ne gândim mai mult decât oricând la alții. La copii, în mod special. La cei care nu au tot ce le trebuie ca să fie sănătoși și fericiți, să se simtă în siguranță. Sunt multe cauze care merită atenția noastră. Cea despre care aș vrea să vă vorbesc acum este legată de mediul în care copiii din România învață. Vă vine să credeți că încă mai sunt peste 1100 școli în România care nu au grupuri sanitare? Elevii nu au unde să se spele pe mâini. Pe vremea asta, ei trebuie să iasă în frig, să folosească improvizații insalubre care le pun sănătatea și viața în pericol. Accesul la o baie decentă trebuie să fie un drept, nu un privilegiu. Eu și familia mea susținem campania Dreptul la Toalete desfășurată de Domestos și Crucea Roșie. Vă rog și pe voi să contribuiți cu o donație! Banii vor fi folosiți pentru construirea de grupuri sanitare la școlile care nu au așa ceva sau pentru renovare, în funcție de caz”
Andra Măruță

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI