Andra, anunț neașteptat pentru fani: “Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți”. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere

Andra, anunț neașteptat pentru fani

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România, a făcut un anunț neașteptat pentru fani. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe Instagram, cu privire la noua sa piesă, ”Vina mea”.  Vestea i-a luat pe toți prin surprindere.

Andra, anunț neașteptat pentru fani

Având talent cu carul, Andrei i-au fost cerute colaborări de la mulți compozitori, la vârsta de 14 ani începând înregistrările la albumul ei de debut numit ”Andra”. Acesta conținea 10 piese, în gen R&B și Pop-dance, și s-a bucurat de un mare succes din care au fost extrase două single-uri pentru videoclip, piese devenite de altfel hit-uri: ”În noapte mă trezesc” și ”Eu aș da”.

Între timp, și-a câștigat popularitatea și din postura de jurat al emisiunii ”Românii au Talent”, de pe PRO TV, din publicitate, reprezentând imaginea campaniilor Garnier și Lidl, dar și din aparițiile în revistele Tango, Cosmopolitan sau Unica, ajungând astfel printre cele mai de succes și cunoscute femei din România.

„Pentru cei care au făcut tot ce au putut pentru o relație, dar nu a fost suficient”

Așadar, după mulții ani de muncă, Andra nu are rival pe Youtube. De exemplu, colaborarea cu Enrique Iglesias a fost preț de două săptămâni pe primul loc în trending și a depășit deja 10 milioane de vizualizări, la acea vreme. Tot despre o altă piesă ce va fi de succes, cel mai probabil, a vorbit și Andra, în cea mai recentă postarea a sa de pe Instagram.

Cântăreața a publicat începutul noii sale piese, ”Vina mea”, însoțit de o mică descriere. „Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți. Pentru cei care au făcut tot ce au putut pentru o relație, dar nu a fost suficient. Pentru cei care încă nu s-au vindecat, dar încă mai speră. Vor reuși într-o zi să iubească din nou. Pentru voi! “Vina mea”, a scris artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI