Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță. Ce a povestit artista: „Sunt doar cu copiii”

Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță. Ce a povestit artista: „Sunt doar cu copiii”
Andra a plecat în vacanță fără Măruță. De ce au ajuns copiii doar în grija cântăreței, în perioada concediului.

Andra și Cătălin Măruță au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz. Sunt căsătoriți de 14 ani, dar sunt împreună de 16 ani. Nimic nu i-a putut despărți niciodată. Cuplul este unul dintre cele mai sudate din lumea mondenă românească, iar David și Eva i-au unit și mai mult. Acum, însă, Andra a plecat în vacanță fără Măruță, doar cu copiii, lucru care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

Andra a plecat în vacanță fără Măruță

Relația dintre Andra și Cătălin Măruță a fost întotdeauna privită cu admirație de către fanii lor. Vedetele au rămas cel puțin la fel de îndrăgostite cum au fost la început, iar copiii lor, David și Eva, nu au făcut altceva decât să le hrănească mereu dragostea. De obicei, părinții își iau copiii și merg în vacanțe împreună.

Nu s-a întâmplat așa de această dată, însă. Ce a pățit Andra?! Din nefericire, a fost nevoită să își ia copiii și să meargă singură într-o minivacanță. Într-un material publicat pe una dintre paginile sale de socializare, frumoasa cântăreață a dezvăluit motivul pentru care a fost pusă într-o astfel de situație.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez. Sunt tot timpul după copii. Dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii”, a dezvăluit Andra fanilor săi, pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care copiii au rămas doar în grija Andrei

Potrivit relatărilor frumoasei cântărețe, prezentatorul Cătălin Măruță are un program foarte aglomerat. Astfel, el a rămas în țară pentru a se ocupa de o serie de proiecte importante. În viitorul apropiat, însă, se pare că vedeta urmează să își ia și ea concediu și să petreacă timpul liber cu familia.

„Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a mai precizat Andra, în legătură cu absența soțului său.

Cei doi parteneri trăiesc poate una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lumea mondenă. Întotdeauna cei doi au stârnit admirația fanilor. Nu cu mult timp în urmă, Andra a mărturisit că între ea și Cătălin Măruță nu există posesivitate sau gelozie peste măsură.

Citește și: Andra, prima fotografie în costum de baie. Cum s-a pozat din vacanță, alături de Cătălin Măruță

„Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne «păzim» partenerul, să fim vigilenți. Să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem, în primul rând, buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, povestea artista, la acea vreme.