Ce a pățit Andra când a ieșit dintr-un supermarket. E dovada clară că merită iubirea românilor

Ce a pățit Andra când a ieșit dintr-un supermarket. E dovada clară că merită iubirea românilor
Andra a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-un supermarket. Ce s-a întâmplat după?

Andra Măruță a pățit ceva chiar când a ieșit dintr-un supermarket. Mulți dintre fanii ei au rămas fără cuvinte când au văzut asta. Cum se comportă celebrul jurat de la emisiunea ,,Românii au talent” atunci când nu știe că toate camerele sunt pe aproape? Cei care o iubesc și o urmăresc de ani buni pe rețelele sociale și în aparițiile TV se așteptau la un astfel de lucru. Ea a demonstrat încă o dată că succesul nu a schimbat-o.

Cum a fost surprinsă Andra: ce a pățit când a ieșit dintr-un supermarket

Andra este deja cunoscută românilor de când era doar o adolescentă. Vedeta a crescut sub privirile tuturor, iar acum este iubită în special pentru caracterul său și pentru felul în care se arată pe micile ecrane.

Aceasta rămâne naturală și transparentă în fața fanilor, lucru care îi bucură pe cei care o urmăresc peste tot. Mulți se întreabă cum e solista și într-o zi simplă în care nu are prea multe de bifat din agendă. Iată că recent a fost surprinsă la cumpărături de paparazzi click.ro.

Cine a apărut în calea ei?

Imaginea pe care o are pe TV sau la evenimente nu este diferită față de cea pe care o are când se află la un magazin. Ea s-a decis să facă unele cumpărături dintr-un retailer din zona Pipera, aproape de casa ei.

Desigur că nu a plecat singură, ci alături de un om de încredere care a ajutat-o în diverse treburi și a și păzit-o. Cântăreața a ieșit din magazin cu zâmbetul pe buze, iar în drum spre mașină a fost abordată de un fan.

Andra nu a stat pe gânduri și i-a oferit acestuia o serie de fotografii cu ea, dar a și schimbat câteva vorbe cu bărbatul care și-a arătat simpatia.

Detalii despre familia artistei

Amintim că Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au avut o nuntă impresionantă în anul 2008, la Târgu Jiu.

David și Eva Măruță au apărut la scurt timp în viața lor, iar acum cei doi sunt chiar mai iubiți decât părinții. Micuții au propriile conturi pe rețelele de socializare și apar des în canalul oficial de YouTube al familiei.

Mezina familiei este de departe vedeta, reușind să surprindă pe toată lumea cu răspunsurile sale comice. De asemenea, multe din persoanele publice de la noi au mărturisit că s-au îndrăgostit iremediabil de fetița extrem de carismatică.