Anda Adam, prima reacție după ce a fost evacuată din casa din Bragadiru. Cum s-a ajuns, de fapt, aici: „Este urât”

Anda Adam, prima reacție după ce a fost evacuată din casa din Bragadiru. Cum s-a ajuns, de fapt, aici: „Este urât”
Vedeta a avut o primă reacție pe marginea deciziei magistraților

Astăzi Anda Adam a avut parte de o decizie a unei instanțe de judecată în defavoarea ei. Avocatul Adrian Cuculis este cel care a anunțat decizia magistraților. Este vorba de un proces, în urma căruia Anda Adam este obligată să elibereze un imobil ocupat de aceasta. Avocatul mai spune că este o decizie justă, având în vedere faptul că vedeta nu-și onorase obligațiile contractuale cu clientul său.

Anda Adam dată afară din casă

Așa cum relatam într-un alt material, azi Anda Adam a suferit o pierdere imensă prin decizia magistraților de pe lângă Judecătoria Cornetu. Procesul era legat de faptul că vedeta nu și-ar fi onorat obligațiile financiare față de o terță persoană,  în al cărei imobil locuia, în prezent, Anda Adam. Explicațiile concrete pe această temă le-a dat avocatul Adrian Cuculis pentru Impact.ro, declarând:

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare. Anda Adam semnase un precontract de vânzare cumpare a unei case din Bragadiru prin care se angaja să plătească banii la finele anului trecut.

Vedeta nu a respectat termenul din precontract, mai mult ar fi încercat să obțină o micşorare consistentă a sumei inițiale. Proprietarul a refuzat și a ameninţat-o că se va adresa instanței. Din acea clipă Adam a trecut la o serie de amenințări la adresa proprietarului.

Săptămâna viitoare cred că avem șanse mari să scoatem certificatul de grefă, adică înscrisul oficial privind soluția pronunțată de instanţă și să purcedem la evacuarea celui sau celor pe care îi vom găsi în casa respectivă din orașul Bragadiru.”, spune avocatul Adrian Cuculis. pentru Impact.ro.

Vedeta a avut o primă reacție pe marginea deciziei magistraților

Deși avocatul Cuculis spune că decizia a fost una justă, nu a durat mult până la primele reacții ale Andei Adam. Întrebată dacă i se pare corectă decizia, Anda Adam a răspuns celor de la Click:

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar reclamă pe spatele numelui meu.”, a spus Anda Adam pentru Click!.

Totul ar fi plecat de la refuzul Andei Adam de a părăsi imobilul, dar și refuzul de a plăti restul sumei datorate proprietarului de drept al imobilului în cauză.