Veste șoc! Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. S-a lăsat cu scandal mare

Veste șoc! Anda Adam, evacuată din casă, prin hotărâre executorie. S-a lăsat cu scandal mare
Anda Adam, de la extaz la agonie

Pentru cei din afară, celebra Anda Adam arăta până acum că o duce extrem de bine. Are afaceri în valoarea de 400.000 de euro. Vedeta a reușit să guste succesul în Cluj Napoca, alături de viitorul soț Joseph Mohaci. Dar, din păcate, realitatea este cu totul alta. Și asta o spune decizia executorie a magistraților de pe lângă Judecătoria Cornetu, dată chiar astăzi.

Anda Adam, de la extaz la agonie

De curând, apropiați ai vedetei, spuneau că Anda Adam și viitorul soț Joseph Mohaci au dat de succes, având în Cluj o investiție de afaceri în valoarea de 400.000 de euro.

Lucrurile pare-se că funcționau pefect pentru cei doi. Aceleași surse spuneau că este vorba de un club deschis în Cluj, în care s-ar fi făcut investiția amintită anterior:

„Se spune că a făcut o super investiție în club, am auzit și sume undeva la 400.000 de euro. Însă nu știu cât de reale sunt. Locația nu este una foarte mare.

Nu cred că are mai mult de 100 mp, cu un ring mic, așa că nu cred că e vorba de suma asta”, ne-a povestit sursa noastră.

Anda Adam este foarte convinsă, mai spun apropiații, că acest club îi va aduce profitul visat.

În afară de această investiție, celebra vedetă mai are o afecere cu costume de baie despre care spune că este o reală sursă de venit.

Vedeta mari probleme cu justția. Evacuată din casă, prin hotărâre executorie

Pe afară vopsit gardul, înăuntru leopardul”, spune o vorbă din bătrâni. Se pare că vorba asta i se aplică și vedetei, având în vedere decizia de astăzi.

Magistrații de pe lângă Judecătoria Cornetu au dat astăzi o sentiță cu titlul executoriu pe numele artistei Anda Adam.

În decizie este vorba de un imobil pe care, spune avocatul Adrian Cuculis, Anda Adam l-ar fi ocupat ilegal, iar proprietarul și-a cerut drepturile.

Același avocat a mai explicat că lucrurile s-au tergiversat luni de zile, iar decizia de astăzi a magistraților este una cât se poate de obiectivă.

„După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare. Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când prorpietarul a despus cererea de evacuare.

Anda Adam semnase un precontract de vânzare cumpare a unei case din Bragadiru prin care se angaja să plătească banii la finele anului trecut. Vedeta nu a respectat termenul din precontract, mai mult ar fi încercat să obțină o micşorare consistentă a sumei inițiale. Proprietarul a refuzat și a ameninţat-o că se va adresa instanței. Din acea clipă Adam a trecut la o serie de amenințări la adresa proprietarului.

Săptămâna viitoare cred că avem șanse mari să scoatem certificatul de grefă, adică înscrisul oficial privind soluția pronunțată de instanţă și să purcedem la evacuarea celui sau celor pe care îi vom găsi în casa respectivă din orașul Bragadiru.”, spune avocatul Adrian Cuculis. pentru Impact.ro.