Veste mare pentru Anca Țurcașiu, imediat după Paște: ‘De azi am doi copii, nu doar unul’

Veste mare pentru Anca Țurcașiu, imediat după Paște: ‘De azi am doi copii, nu doar unul’
Veste uriașă în familia Ancăi Țurcașiu chiar după Paște!

Anca Țurcașiu este extrem de fericită. Celebra cântăreață a avut parte de o veste uriașă și extrem de fericită chiar după sărbătorile de Paște. Fanii actriței au fost foarte fericiți să o vadă în acest nou rol al vieții. ,De azi am doi copii, nu doar unul’, a mărturisit vedeta. Bruneta a renăscut după divorțul de tatăl fiului său, iar cei care o iubesc o văd înflorind de la zi la zi. Ce eveniment minunat a avut loc de curând?

Veste uriașă pentru Anca Țurcașiu: eveniment deosebit în viața artistei

Anca Țurcașiu se bucură acum și de statutul de soacră mare. Fiul ei s-a căsătorit în ziua de 29 aprilie. Băiatul în vârstă de 22 de ani a făcut astăzi cununia civilă cu partenera sa. Artista este în culmea fericirii pentru că băiatul ei s-a mutat la casa lui.

Ceremonia a avut loc la Primăria Sectorului 6. La eveniment au participat doar câțiva apropiați din familie și unii prieteni. Se pare că mai târziu va avea loc și o petrecere tot restrânsă pentru celebrarea tinerilor căsătoriți.

,,De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind”, a fost mesajul vedetei din mediul online.

,,Sunt in al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul”

Cântăreața a oferit chiar și câteva detalii despre cei doi. Andreea este asistent universitar, iar fiul ei este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Proaspeții miri locuiau deja împreună și își doreau enorm să facă pasul cel mare, mai cu seamă că se iubesc de trei ani. De asemenea, cei doi se vor bucura și de ceremonia religioasă în septembrie.

Solista a povestit că este des întrebată dacă nora sa este sau nu însărcinată. Anca Țurcașiu a mărturisit că nu știe acest lucru, dar poate va avea parte de o surpriză uriașă în curând și va deveni bunică.

,,Sunt în al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Click!.