Anca Serea, dorință neașteptată la final de 2020. A făcut anunțul în direct la TV

Anca Serea, dorință neașteptată la final de 2020. A făcut anunțul în direct la TV
Declaraţii incredibile făcute de Anca Serea. Ce îşi doreşte vedeta la final de 2020

Deşi a devenit ultima oară mamă în urmă cu puţin peste un an, Anca Serea are o dorinţă neaşteptată la final de 2020. Soţia lui Adi Sînă a făcut anunţul, în direct, la TV.

Anca Serea îşi mai doreşte un copil?!

În vara anului 2019, Anca Serea devenea mamă, pentru a şasea oară. Aceasta a născut-o atunci pe Leah-Maria, iar acum, la final de 2020, are o dorinţă neaşteptată. Soţia lui Adi Sînă visează la o familie şi mai mare. Vedeta a povestit, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, că al şaptelea copil al cuplului va veni cât mai curând. Deşi poate fi considerată o adevărată eroină, aceasta îşi doreşte un nou membru al familiei.

“L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinile mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit aceasta, la Pro TV.

De asemenea, Anca Serea a vorbit despre copilăria simplă, dar foarte frumoasă de care a avut parte.

“Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost crescută de bunica mea o bună perioadă de timp, iar când am intrat la şcoală, am mers la Tecuci. A fost o copilărie simplă, dar frumoasă. Mâncăm fructe şi legume naturale, nespălate fără griji”, a mai povestit vedeta.

Anca Serea, despre cel de-al şaptelea copil

Imediat după naşterea fetiţei Leah-Maria, Anca Serea spunea că îşi doreşte tare mult să înfieze un copil. Fosta prezentatoare de la Prima TV a povestit că a rămas profund emoţionată de micuţii care sunt abandonaţi de familie.

“Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil”, a spus Anca Serea, în urmă cu mai bine de un an.

Adrian Sînă şi Anca Serea s-au căsătorit, în 2015, după patru ani de relaţie. Cei doi se cunosteau însă cu mult timp înainte să devină un cuplu. Mai exact, din perioada în care ea era reporter la o televiziune muzicală, iar el membru al trupei Akcent.

“M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea. Faptul că atunci când promite se ţine de cuvânt. Iubeşte copiii şi a fost, de la început, un tată bun. Adi ne face fericiţi.

I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă şi că şi el îşi doreşte copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii”, a povestit Anca Serea, despre începutul relaţiei dintre cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI