13 mai 2021 | 19:54

Anca Serea a decis să spulbere misterul despre a șaptea sarcină: ”Am luat câteva kilograme, vreo 3-4”

Monden
Anca Serea a decis să spulbere misterul despre a șaptea sarcină: ”Am luat câteva kilograme, vreo 3-4”
Anca Serea, mămică pentru a șaptea oară? Ce răspuns a dat vedeta la întrebarea de pe buzele tuturor

Anca Serea este o mămică extrem de devotată, cunoscută pentru dragostea pe care o are față de micuții săi, 6 la număr, dar și pentru povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiește alături de Adi Sînă. Toată lumea se întreabă dacă aceasta își dorește și al șaptelea copilaș, așa că vedeta s-a decis să elucideze misterul.

Anca Serea, din nou însărcinată? Soția lui Adi Sînă a dat cărțile pe față

Anca Serea a decis să vorbească despre zvonurile ce s-au vehiculat în ultima perioadă, explicând că nu poate să rămână însărcinată în următoarea perioadă pentru că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. În același timp, vedeta a luat în greutate, așa că toată lumea ar fi crezut de aici că va deveni din nou mămică, deși nu este deloc adevărat.

„Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat.

Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul.”, a declarat Anca Serea într-un interviu recent, citată de WOWbiz.

Anca Serea, despre problemele de sănătate. Fani au fost șocați

Nu este prima oară când soția lui Adi Sînă vorbește despre problemele de sănătate. Vedeta mărturisea în trecut că se confruntă cu o anemie severă încă de la o vârstă fragedă, iar totul a mers din ce în ce mai rău după nașterile multiple. Totuși, aceasta se declară o învingătoare pentru că a reușit să treacă cu bine peste orice provocare pe care a întâlnit-o de-a lungul anilor.

”Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva. Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare.”, spunea vedeta în trecut pentru Ok! Magazine.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro