Anamaria Prodan vrea să dea lovitura vieții. În ce a putut să investească un milion de euro

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura vieții. În ce a putut să investească un milion de euro
Anamaria Prodan are planuri mari. În ce a investit recent?

Anamaria Prodan, investiție impresionantă! Celebra impresară vrea să dea lovitura vieții și nu se uită la bani. Soția lui Laurențiu Reghecampf își continuă viața după cele petrecute pe plan personal.

Anamaria Prodan, investiție de un milion de euro: ce pune la cale impresara?

Anamaria Prodan a trecut peste evenimentele neplăcute din viața personală și își întoarce acum privirea spre copiii săi și spre afaceri. Celebra impresară a investit un milion de euro în criptomonede.

Iată că în carieră bifează o nouă reușită, după ce o perioadă nu s-a mai dedicat altor afaceri. Blondina s-a lansat în lumea criptomonedelor și urmează să sărbătorească momentul tocmai în Dubai.

Vestea a venit la scurt timp după prima apariție televizată a sa în cadrul căreia a vorbit despre divorțul de tatăl copilului ei. Aceasta a făcut afaceri toată viața, iar în plus susține că „știe exact ce e bine și ce nu e bine’.

„Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine’, a spus vedeta. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…‘, a continuat ea, potrivit sursei citate.

Mariajul vedetelor s-a încheiat. Ce se întâmplă cu averea?

Declarațiile făcute ieri de către impresară au șocat o lume întreagă. Aceasta a spus lucrurilor pe nume și a mărturisit că nu-l cunoaște pe Laurențiu Reghecampf cel de azi. De asemenea, vedeta a declarat că antrenorul pleacă din acest mariaj cu salariul de la Universitatea Craiova și o casă în America, deși s-a speculat că ar avea mai multe de împărțit.

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât!

Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial.Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin”
Anamaria Prodan (Sursa: emisiunea ‘La Măruță’ – Pro TV)

Urmăriți Playtech.ro și pe