Anamaria Prodan, surprinsă alături de alt bărbat după scandalul divorțului de Reghe. Este și el divorțat de anul trecut

Anamaria Prodan, surprinsă alături de alt bărbat după scandalul divorțului de Reghe. Este și el divorțat de anul trecut
Anamaria Prodan, surprinsă alături de alt bărbat după scandalul divorțului de Reghe. Este și el divorțat de anul trecut

Sătulă de scandalul în care este protagonistă, în urma presupusului divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a plecat din România. Vedeta locuiește de ceva vreme în Dubai, acolo unde are o casă. Celebra impresară se relaxează alături de un alt bărbat celebru. Despre cine este vorba, a fost la un pas de separare de soția sa în urmă cu câteva luni.

Cu cine s-a afișat Anamaria Prodan

Recent, Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai alături de un bărbat celebru, cunoscut presei din România. Acesta a fost la un pas de separare de soția sa în urmă cu câteva luni. Iată că acum a fost văzut în compania frumoasei impresare.

Într-o postare de pe contul de Instagram, Anamaria s-a pozat cu antenorul italian Walter Zenga (VEZI FOTO în GALERIE). Amândoi fac parte din lumea sportului, așa că nu e de mirare că au ieșit împreună pentru a discuta despre afaceri, după cum a ținut să precizeze românca.

„Nou proiect în fotbal cu legenda Walter Zenga”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei cu antrenorul italian.

În luna octombrie 2020, Walter Zenga șoca o țară întreagă cu anunțul că divorțează de frumoasa sa soție, Raluca.

„Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

„Am mintea împrăștiată în atât de multe direcții, dar fiind în preajma copiilor îmi căștig energia. Grijile dispar, iar ceea ce contează e doar frumusețea prezentului”, a fost reacția Ralucăi Zenga.

La câteva luni după dezvăluirea făcută de antrenorul italian, lucrurile s-au schimbat între cei doi soți. Cuplul Zenga a hotărât să mai facă o încercare pentru a-și salva relația, după 14 ani de căsnicie, 17 de relație și doi copii: Samira şi Walter junior.

Vestea care a șocat showbiz-ul românesc

De curând, o nouă veste a șocat showbiz-ul românesc. Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Impresara a negat, însă, afirmația făcută de soțul ei. Mai mult, aceasta susține că Laur nu ar avea o amantă.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a precizat Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI