Anamaria Prodan a trecut la amenințări după escapadele lui Reghe. Impresara e de neoprit: ”Se va alege praful”

Anamaria Prodan a trecut la amenințări după escapadele lui Reghe. Impresara e de neoprit: ”Se va alege praful”
Anamaria Prodan a răbufnit! Ce le-a transmis persoanelor ce vor să îi distrugă mariajul

Anamaria Prodan a ieșit la atac! Impresara nu a mai suportat și a spus adevărul despre căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta s-a decis să spună lucrurilor pe nume după ce s-a zvonit că Reghe ar avea parte de escapade cu domnișoare misterioase.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea. Vedeta s-a enervat cumplit și a spus totul despre căsnicia ei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu solid, așa că mulți s-au întristat în momentul în care au aflat că există câteva probleme în căsnicia lor. Totuși, impresara s-a decis să vorbească despre presupusele amante, dar și despre un eventual divorț.

Vedeta a răbufnit! Anamaria Prodan a luat la rost pe toată lumea ce a considerat că sume mari ar trebui să fie împărțite între ea și soțul său în cazul în care își doresc să divorțeze. Aceasta a negat vehement ipoteza și a susținut că Laurențiu Reghecampf ar trebui să fie întrebat de tot ce se întâmplă.

„Deci să vă ajut puțin eu – divorț plănuit…păi de ce intram în biserică să sărbătorim 15 ani de căsnicie? Ia să-mi răspundeți? Avere transferată prostituatelor – păi eu murisem? Repet!

Eu murisem și Reghecampf era un golan să-și lase familia pe drumuri??? Păi nu scrieți că împarte milioane fetelor? Copiilor ? Cum facem? Avem sau nu avem bani? I-a împărțit Reghecampf între prostituate?”, a transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ‘Se va alege praful de cine ne face rău’

De asemenea, Anamaria Prodan nu vrea ca numele soțului său să mai fie asociat cu alte femei. Vedeta așteaptă să i se facă dreptate, așa că a transmis că toate persoanele ce i-au făcut rău o să răspundă în fața lui Dumnezeu.

„Am să vă spun ceva și am închis!

Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-și bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea și mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este și oricum îl cheamă, orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu!

Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate.

Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a adăugat Anamaria Prodan, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI