Anamaria Prodan și Reghecampf, întâlnire într-un local din Capitală. Avem toate detaliile de ultimă oră

Anamaria Prodan și Reghecampf, întâlnire într-un local din Capitală. Avem toate detaliile de ultimă oră
Anamaria Prodan și Reghecampf, întâlnire într-un local din Capitala

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la un restaurant din Capitală. Cei doi s0au separat în urmă cu un an, când antrenorul a anunțat divorțul de impresară. Deși cei doi nu s-au mai aflat față-n față decât la tribunal, iată că s-au întâlnit în urmă cu puțin timp. Ce s-a întâmplat!

Anamaria Prodan și Reghecampf, întâlnire într-un local din Capitală

După un an de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara și soțul ei s-au întâlnit la un restaurant de fițe din București, acolo unde s-au întâlnit. Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, probabil pentru a discuta despre jucători, iar în timp ce ei discutau și-a făcut apariția și Anamaria Prodan, încă soția lui în acte, dar nu singură.

Impresara a venit la acel restaurant însoțită de o prietenă, însă cei doi soți nu s-au salutat și nici nu au avut un gest. Mai mult, Anamaria Prodan s-a așezat alături de fiica ei la o altă masă, iar în tot acest timp l-a ignorat pe Laurențiu Reghecampf, actualul iubit al Corinei Caciuc, scrie Spynews.ro. 

Laurențiu Reghecampf, la rândul său, nu a privit-o nici el pe impresară, cu toate că 15 ani au fost soț și soție. Acesta și-a continuat discuția cu Mihai Rotaru, iar după aproximativ o oră, antrenorul s-a ridicat de la masă, s-a salutat cu patronul echipei și a plecat spre bolidul din parcare.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la restaurant apoi, însă patronul de la Universitatea Craiova a rămas la masă, iar în acel moment, impresara s-a îndreptat imediat spre masa lui Mihai Rotaru, s-a așezat lângă acesta și a început și ea să discute cu el. Anamaria Prodan gesticula, părând destul de tensionată în discuțiile pe care le purta cu patronul de fotbal, notează sursa menționată. Vezi imagini în galeria foto a articolului!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție la un eveniment

Amintim că recent Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, iubita sa, au bifat prima apariție împreună, în calitate de cuplu, de când au devenit părinți. Cei doi au participat la un eveniment care i-a avut ca amfitrioni pe Cătălin Măruță și Ilinca Vandici.

De altfel, prezentatorul s-a întâlnit cu cei doi și nu a ratat ocazia să-i salute și să le facă o poză împreună. Laurențiu Reghecampf a purtat haine elegante, s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare, iar partenera sa a fost îmbrăcată într-o cămașă albă și pantaloni negri. A purtat părul prins și un machiaj discret.