Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au apărut în premieră în public. Cei doi nu se mai ascund deloc

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au apărut în premieră în public. Cei doi nu se mai ascund deloc
Unde au fost Reghe si Corina

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ieșit la un eveniment monden, fiind prima lor apariție în calitate de iubiți. Cei doi au mers împreună la Gala Kultho, spre surprinderea invitaților. Deși formează un cuplu de mai multe luni, Reghe și șatena s-au ferit de ochii răutăcioșilor, dar acum nu se mai ascund. Din privirile lor se observă cât de mult se iubesc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție în public

În vârstă de 46 de ani, antrenorul s-a despărțit de Anamaria Prodan după 15 ani de căsătorie. În prezent, Reghe și Corina Caciuc sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Relația celor doi este cât se poate de serioasă, mai ales că tânăra i-a dăruit un copil în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedetele și-au făcut apariția, pentru prima oară, ca iubiți la un eveniment monden, unde s-au simțit foarte bine. Imaginile surprinse vorbesc de la sine (Vezi FOTO în GALERIE).

Mariajul impresarei de fotbal cu Laur s-a terminat. Anamaria și Reghe au divorțat cu scandal, după 15 ani de căsnicie. Acesta și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, o tânără de 29 de ani, care îl împlinește și-l face fericit. Marți seară, în cadrul Galei Kultho, Laurențiu Reghecamapf și iubita și-au făcut prima apariție în calitate de cuplu.

Imagini de senzație cu îndrăgostiții

După ce a încheiat socotelile cu Anamaria Prodan, antrenorul de fotbal și-a asumat noua relație. Cu toate acestea, Reghe nu a apărut cu actuala sa parteneră la evenimente mondene. Aseară, cei doi au mers împreună la Gala Kultho, unde s-au simțit foarte bine. Corina a fost surprinsă zâmbind de câteva ori, semn că bărbatul pe care îl iubește o face fericită.

Potrivit fotografiilor, Laurențiu și Corina s-au distrat împreună, pe chipurile lor citindu-se fericirea. Ocazia a fost o premieră, fiind prima dată când vedeta participă la un eveniment monden alături de actuala sa iubită.

Reghe a devenit din nou tată

La jumătatea lunii mai, chiar înainte de Sfinții Constantin și Elena, Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel, pe nume Liam. Reghe radiază de fericire, mai ales că a așteptat cu nerăbdare acest moment special. Antrenorul mai are doi băieți, pe Luca, din căsătoria cu Maria Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf Jr., din căsătoria cu Anamaria Prodan.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata”, a precizat Reghe în ziua în care Liam s-a născut.

Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut câteva precizări despre noua sa relație, explicând că între el și Corina există o compatibilitate puternică. Potrivit spuselor sale, este mai importantă chimia din cuplu decât trecutul persoanei de lângă el: „Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. (…) Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte”.