S-a zvonit că au divorțat, însă ultimă imagine a uimit pe toată lumea. Cum au fost surprinși împreună Anamaria Prodan și Laurențiu. Foto

S-a zvonit că au divorțat, însă ultimă imagine a uimit pe toată lumea. Cum au fost surprinși împreună Anamaria Prodan și Laurențiu. Foto
Cum au fost surprinși împreună Anamaria Prodan și Laurențiu. Foto

Zvonurile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își găsesc zilnic ecou în spațiul public. În pofida lor, există imagini care arată cum stă situația de fapt. Cum au fost surprinși cei doi?

Cum au fost surprinși împreună Anamaria Prodan și Laurențiu

Informații conform cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează rulează de ceva vreme. Ipotezele sunt susținute de declarațiile apropiaților lor. Zvonuri despre despărțire au mai apărut și după ce impresara i-a dat lovitura de grație lui Dan Alexa, speculându-se că între impresară și fostul antrenor de la Astra există o idilă, pumnul în figură primit de la Anamaria venind în urma geloziei la vederea unei brunete în preajma lui Alexa.

Timpul a trecut peste întâmplare, iar Anamaria și Reghe au rămas tot împreună. Cu toate acestea, zvonurile tot curg, căci afirmațiile oamenilor din anturajul lor admit că cei doi au hotărât să nu spună nimic despre ce se întâmplă între cei doi, rămânând în relații bune de dragul copiilor.

Imaginile au surprins adevărul

„Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, au informat sursele tabloidului Click!.

 

View this post on Instagram

 

?❤️ #travel

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Dar imaginile, care sunt cât o mie de cuvinte, relevă adevărul. În urmă cu câteva ore, Anamaria și Laurențiu Reghecampf s-au pozat în aeroport. Cei doi nu petrec mult timp împreună din cauza proiectelor profesionale, dar profită din plin de momentele în care carierele le permit să se întâlnească. Unul dintre acestea s-a petrecut azi, când aceștia s-au întâlnit pe aeroportul din Dubai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI