Câți fini au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Oriunde merg în țară, am pe cineva!”

Autor: Madalina Moraru - 17:12, 01 nov. 2019

”Oriunde merg în țară, am pe cineva!”, susține celebra impresară de fotbal, atunci când vine vorba despre finii ei. Anamaria Prodan a cununat și botezat în stânga și-n dreapta, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecamf, iar de o perioadă se poate lăuda cu faptul c-a format nu doar echipe de fotbal, ci și de fini.

Câți fini au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Câți fini au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Oriunde merg în țară, am pe cineva!”
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cunoscuți și pentru faptul că au foarte mulți fini pe care i-au cununat și botezat

Cunoscuta impresară pentru fotbaliști a renunțat, la începutul lunii trecute, la emisiunea Gospodar fără pereche, de la PRO TV. Și-a anunțat plecarea de la cârma show-ului chiar într-o altă emisiune foarte populară a postului TV, și anume în platoul de „La Măruță”. Vedeta a părăsit pentru o perioadă showbiz-ul și micul ecran, dar s-a zvonit deja că urmează să se întoarcă în postura de prezentatoare, la o altă televiziune de la noi.

În vârstă de 46 de ani, Anamaria Prodan a fost foarte preocupată în ultimii ani cu participarea la diverse evenimente fericite din viețile apropiaților. Astfel că, alături de Laurențiu Reghecampf, impresara a fost nașă de cununie pentru foarte multe cupluri, dar și de botez pentru câțiva bebeluși norocoși.

Întrebată despre numărul din prezent al finilor săi, Anamaria Prodan a mărturisit amuzată că nu le mai știe prea bine rânduiala. Totul mai ales că vedeta a cununat și botezat atât de multe persoane, odată cu trecerea timpului, și nu doar în Capitală, ci în întreaga Românie.

„Dar crezi că eu mai știu? Nu contează cantitatea în cazul ăsta, ci numai calitatea! Ne-am ales fiecare pereche de fini pentru că am simțit la momentul respectiv că avem lucruri în comun, că putem fi mentori, că le putem fi aproape. Oriunde aș merge în țara asta, am niște fini. Și-i iubește nașa pe toți!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI