Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara, primele declaraţii: „Avocatul meu nu ştia nimic” EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara, primele declaraţii: „Avocatul meu nu ştia nimic” EXCLUSIV
Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara s-a dezlănțuit!

Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a avut o reacție furibundă la adresa presei românești, după ce jurnaliștii au aflat că instanța de la Buftea a decis să admită cererea fostului său partener și să pronunțe separarea oficială între cei doi. „Unde nu-i cap, vai de picioare!”, a declarat agenta de jucători, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Sâmbătă, 19 noiembrie, presa anunța că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat oficial. Totul, pe baza unor informații potrivit cărora instanța de la Judecătoria Buftea a decis să admită cererea înaintată de antrenor. Astfel, ar fi avut loc pronunțarea divorțului între cei doi foști parteneri.

După anunțul privind divorțul oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cel din urmă a fost contactat de jurnaliști pentru a oferi o reacție privind separarea. Antrenorul a explicat că, în contextul scandalului din ultimele luni de zile, decizia judecătorilor a fost bine-venită.

„Sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință. Nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.ro.

Numai că decizia instanței nu pare să o fi găsit pe impresară într-o stare de spirit foarte bună. Într-o intervenție furioasă pentru Playtech.ro, Anamaria Prodan a acuzat jurnaliștii că au obținut informații despre o decizie judecătorească în legătură cu care nici măcar avocatul ei nu ar fi fost la curent.

Anamaria Prodan s-a dezlănțuit: „Reghe să apară cu ceva rezultate în sport, nu să se caţere pe spatele meu”

Agenta de jucători susține că decizia despre care s-a scris în presă nu este cea oficială, invocând lipsa motivării hotărârii judecătorești și căile prin care aceasta poate fi atacată.

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic? Ce drăguț, nu? Reghe comentează o decizie care, oficial, nu a apărut. Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură.

Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc. Greu când ai făcut şcoala pe scări și te înțepi în ochi cu pixul, dacă încerci să-l folosești. Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Impresara a ținut să-i bată obrazul și fostului său partener. Lui Laurențiu Reghecampf i-a reproșat că se folosește de imaginea sa pentru a-și face publicitate în presă.

„Reghe să apară cu ceva rezultate în sport prin ziare, nu să se caţere din nou pe spatele meu sau să accepte și să învețe pe dinafară, fără să înțeleagă declarațiile ticluite de câțiva ageamii care l-au folosit şi l-au pus în situații penibile de-a lungul vremii. Unde nu-i cap, vai de picioare!”, a mai spus, pentru Playtech.ro, Anamaria Prodan.

Potrivit informațiilor disponibile în prezent, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț. Nu din culpă exclusivistă bărbatului, așa cum a cerut impresara, ci din culpă comună. Laurențiu Reghecampf ar trebui să-i plătească lui Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete. Antrenorul a declarat că îl va spijini pe băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan, în ciuda divorțului de mama lui.

Urmăriți Playtech.ro și pe