Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bărbatul cu care a fost văzută de Revelion: „Da. Este adevărat“

După ce a făcut valuri în online cu imaginile din noaptea de Revelion 2022, în care apărea în compania unui bărbat misterios, Anamaria Prodan a decis să rupă tăcerea și să primele declarații cu privire la identitatea acestuia. Frumoasa impresară a recunoscut: „Da. Este adevărat!“. Cine este bărbatul care a intrat de curând în viața vedetei și ce spune despre el, afli în continuare.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre bărbatul misterios

În ciuda faptului că divorțul dintre ei nu este încă finalizat, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își văd de viață în compania altor persoane. Dat fiind că acum este o femeie fără obligații, frumoasa impresară este curtată de mulți bărbați și se pare că unul dintre ei a reușit să-i capteze atenția.

Vedeta nu a negat posibilitatea de a-și reface viața amoroasă cât de curând, fapt pentru care nu este de mirare că au început să apară speculații când a fost văzută în compania unui bărbat misterios, de Revelion, în Dubai.

După ce s-a aflat identitatea celui cu care și-a petrecut ultima noate din an, fotomodelul a oferit primele declarații. Cumpăna dintre ani a surprins-o pe Anamaria Prodan în compania a numeroși oameni de afaceri și milionari din Dubai, însă doar unul a avut privilegiul de apărea în fotografii alături de ea.

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic!

Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine“, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Citește și: Surpriză colosală pentru Anamaria Prodan și vești proaste pentru Reghecampf. Procurorii au decis

A fost văzută cu el de Revelion: „Da. Este adevărat“

Cu toate că se află încă în plin proces de divorț de Reghecampf, împotriva căruia a depus și două plângeri penale, sexy impresara a decarat că se bucură de multe lucruri bune în această perioadă, concentrându-se mai degrabă pe partea plina a paharului.

Cât despre bărbatul cu care s-a fotografiat, Tudor Oroș, vedeta a ținut să precizeze că antreprenorul nu este „sezonier“ în Dubai, ci un om de afaceri profesionist.

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai. Este mândria românilor!“