Anamaria Prodan, dezvăluire surprinzătoare în plin proces de divorţ. Cine este bărbatul căruia i-a declarat public dragostea ei: “Pur şi simplu te iubesc”

Anamaria Prodan, dezvăluire surprinzătoare în plin proces de divorţ. Cine este bărbatul căruia i-a declarat public dragostea ei: “Pur şi simplu te iubesc”
Cine este noul barbat din viata ei

Anamaria Prodan trece printr-un moment dificil din viața ei. Impresara este pe cale de a divorța de Laurențiu Reghecampf, după 13 ani de căsătorie. Soțul ei este pe punctul de a își întemeia o nouă familie, iar iubita acestuia, Corina Caciuc, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un copil. Cei doi și-au afișat public relația, iar antrenorul Universității Craiova a declarat că deja a depus actele de divorț.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru un bărbat?

Pe de altă parte, Anamaria Prodan se concentrează pe copiii și pe carieră. Impresara este acționară la televiziunile Realitatea Sportivă și Realitatea Star, două proiecte care sunt pe cale să înflorească, posturile începând să emită de la 1 decembrie.

După ce și-a atacat soțul într-o declarație anterioară, Anamaria Prodan a postat un mesaj surprinzător pe rețelele sociale. Ea spune că va trece cu bine peste acest moment din viața ei și că își va reface viața.

„Ca să înţelegeţi… Vulturul şi Pasărea Phoenix sunt păsările care simt că îmi reprezintă cel mai bine personalitatea, caracterul, sufletul şi însăşi viaţa.

Deci… nu validez pe oricine şi nu-mi pasă ce crede nimeni… sunt cu nasul pe sus? Da, că am nas frumos.

Lacrimile vieţii mele au căzut numai de pe obrazul îndepărtat către cer, la fel ca şi capul, ţinut foarte foarte sus. În toată minciuna, spoiala, răceala şi mizeria altora eu mi-am păstrat demnitatea, văzând în oameni defectele lor”, a scris ea.

Ce spune impresara

Impresara a ținut să își arate aprecierea pentru un bărbat și chiar să îi declare dragostea.

„Într-un final am înţeles că sunt deasupra lor datorită faptului că le-am acceptat aceste defecte şi am luat de la ei doar lucrurile bune.

De la familie, la prietenii noi, de la cei vechi, am învăţat lecţia Vulturului! Să rămâi independent în toate circumstanţele în care te aruncă viaţa. Da, eu sunt!

Fata care iubeşte zborul independent la foarte mare înălţime, pentru că acesta îţi dă ocazia să vezi realitatea şi adevărul în detaliu.

Zborul la înălţime este fascinant. Să ai putere să te ridici peste micimea unora atât de sus, să ai tabloul tot sub sinea ta, să ai puterea să vezi în detaliu totul.

Te face puternic şi cumplit de mândru. Toată viaţa mea am triumfat peste nenorociri. Asta m-a făcut cu adevărat să spun că trăiesc atât de aproape de Dumnezeu şi că ajutorul lui şi prezenţa lui o simt în fiecare secundă.

Deci da, nu iau lecţii de la toate găinile care se cred vulturi.

Sorry, nu m-am putut abţine să nu mă distrez puţin cu ceva găini uitate prin abator.

Adam Stavarache, pur şi simplu te iubesc. Şi te admir din tot sufletul pentru puterea pe care ai avut-o toată viaţa ta”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI