Surpriză colosală pentru Anamaria Prodan și vești proaste pentru Reghecampf. Procurorii au decis

Surpriză colosală pentru Anamaria Prodan și vești proaste pentru Reghecampf. Procurorii au decis
Ce veste a primit Anamaria Prodan de la judecatori

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan continuă. Chiar în data de 17 decembrie, în ziua în care a împlinit 49 de ani, Anamaria Prodan a primit o veste incredibilă din partea judecătorilor. Ce s-a întâmplat, după ce a depus încă o plângere pe numele fostului ei partener de viață, după ce au apărut fotografii cu ea nud în sfera publică.

Surpriza pe care Anamaria Prodan a primit-o de la judecători, de ziua ei

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, într-un mare stil, Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale un document emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Potrivit documentului oficial, celebra impresară a urmărit deschiderea unui dosar penal pe numele lui Laurențiu Reghecampf, după ce au fost publicate, în mediul online, anumite imagini indecente cu Anamaria Prodan, în care frumoasa vedetă apărea în costumul Evei.

Fosta soție a antrenorului de la Universitatea Craiova și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că organele abilitate urmează să cerceteze circumstanțele în care s-a întâmplat acest lucru, sperând ca vinovatul să fie găsit și pedepsit, cu toate normele legii.

„«Stop joc, organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea…aia de nu ne place nouă, celebrul Laurențiu Reghecampf.

Și cine este responsabil de violarea vieții private a subsemnatei Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta. Cu deosebit respect, a dumneavoastră Anamaria Prodan», a scris impresara Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Cum se apără Laurențiu Reghecampf

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a intrat în direct, la Realitatea Plus, pentru a spune adevărul privind fotografiile compromițătoare cu Anamaria Prodan pe care le-a primit pe mail. Laurențiu Reghecampf a sunat la televiziunea fostei sale soții pentru a clarifica lucrurile.

Deși a recunoscut că pictorialul controversat a ajuns în posesia sa, prin poșta electronică, Reghe și-a asigurat fosta soție că nu are nicio legătură cu publicarea acestora în mediul online, spunând că este incapabil de a recurge la un asemenea gest.

„Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan. Este singura mea reacție. Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial).”, a declarat faimosul antrenor Laurențiu Reghecampf la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un fiu de 13 ani, pe care-l alintă Bebeto. Antrenorul a depus actele de separare în toamna acestui an, urmând ca prima înfățișare a divorțului să aibă loc pe 7 februarie 2022.