Cine e bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul. Imaginile sunt senzaționale! FOTO

Cine e bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul. Imaginile sunt senzaționale! FOTO
Cine e bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Dubai, într-o locație de lux, dar și într-o companie masculină care a atras multe semne de întrebare. Impresara „a promis” că anul 2022 va fi unul perfect pentru ea, în care „pierzătorii vor dispărea”. În imaginile publicate de Anamaria Prodan pe Instagram, impresara apare alături de un tânăr misterios.

Cine e bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul

Anamaria Prodan a petrecut trecerea dintre ani ”alături de oameni puternici, așa cum familia mea m-a învățat”, a notat impresara pe Instagram. Aceasta apare în mai multe imagini însoțită de un bărbat mai tânăr, iar într-una dintre imagini, ea apare înconjurată de bărbați, stând în mijloc, cu un trabuc în mână, ca semn de biruință a femeii într-o lume a bărbaților.

La o privire mai atentă, unul dintre aceștia este mai tot timpul lângă ea, în imagini, așa că mulți s-au întrebat cine este. Ei bine, se pare că este tânărul misterios este un antreprenor român de succes, stabilit în Emiratele Arabe Unite, pe nume Tudor Oroș. Din imaginile tânărului de pe Instagram, se poate afla că acesta este căsătorit:

”Am venit acasă la această suberbitate care pictează cu nasul. Îmi iubesc soția”, comenta bărbatul la o imagine cu soția sa, în urmă cu câteva săptămâni. Vezi imaginea în galeria foto a articolului!

Din datele existente pe profilul de Instagram al soției sale, aceasta se prezintă ca fiind artistă, cântăreață și compozitoare, iar din imagini, se pare că pictura este una dintre pasiunile sale.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorț la început de an

Pe lângă imagini, Anamaria Prodan a transmis și un mesaj pentru urmăritorii săi:

”La cumpăna anilor, mulțumind Divinității pentru darurile cu care m-a binecuvântat, să recunosc că:
– este trist atunci când răceala, indiferența și răutatea se instalează în sufletele oamenilor, iar aceștia uită să mai fie oameni;
– respectul și bunul simț au devenit flori rare, iar măștile ascund fețele, dar nu și caracterele;
– atunci când e nevoie de solidaritate, generozitate și întrajutorare umană, unii uită că roata vieții se poate întoarce când te-aștepți mai puțin;
– dezamăgirile ne învață că încrederea nu trebuie oferită oricui, dar nu trebuie să ne afecteze curajul, optimismul și speranțele;
– nu facem bine pentru a fi aplaudați, ci pentru sufletul și credința noastră.
Raiul și Iadul se găsesc, prima dată, pe Pământ, printre oameni.

Depinde și de noi unde alegem să trăim!
Pentru că fiecare om își trăiește alegerile!
Indiferent de pierdem sau de câștigăm avem datoria de a lupta cu speranța neștirbită de a fi bine!

Iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An!
Mulți ani binecuvântați vă urează, cu aleasă prețuire și statornică prietenie ANAMARIA PRODAN”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan a deschis anul 2022 cu o nouă serie de dezvăluiri explozive despre divorțul dintre ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care le poți citi AICI!.