Anamaria Prodan, replică uluitoare pentru fosta soție a lui Reghecampf: ‘Spectacol grotesc, e târât în mizerie’

Anamaria Prodan, replică uluitoare pentru fosta soție a lui Reghecampf: ‘Spectacol grotesc, e târât în mizerie’
Anamaria Prodan, replică uluitoare pentru fosta soție a lui Reghecampf:

Anamaria Prodan a dat o replică uluitoare despre fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce aceasta a acuzat-o că i-a făcut același lucru pe care Corina Bilcon i l-a făcut ei.

Anamaria Prodan, replică uluitoare pentru fosta soție a lui Reghecampf

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana, a vorbit despre cum s-ar fi destrămat căsnicia sa cu antrenorul. De data aceasta însă, impresara a avut și prima reacție după ce Mariana a declarat că ea ar fi fost amanta lui Reghe chiar de când erau la începutul căsniciei.

De altfel, acuzațiile primei soții a lui Reghe au venit după ce impresara a spus La Măruță că ei doi au început relația pe când el era separat de Mariana de doi ani.

Acum, impresara a dat o replică acidă despre fosta parteneră, care a prezentat o versiune total diferită a ceea ce s-a întâmplat. Anamaria Prodan a spus că atât ”amantele”, cât și fosta soție”  îl ”târăsc în mizerie” pe Reghecampf, ca să-și facă publicitate.

„Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu. Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru SpyNews.ro.

”Este tot alegerea lui”

Anamaria Prodan nu-și mai ascunde furia trăită și a subliniat ă fiul lor și fetele ei sunt afectați cel mai mult de ceea ce se întâmplă.

„Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi. Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump.“, a mai declarat impresara.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, impresara a spus că gestul soțului ei este o trădare și că nu îl va ierta.

Pentru mine este o tradare fabuloasa, dar sunt suflete firave si cred ca noi venim pe lume sa reparam.  Eu nici azi nu vreau sa cred asa ceva, s-a terminat pentru mine, nu mai este cale de impacare pentru mine. Divortul va merge inainte. Eu pot sa divortez in 30 de minute la Ambasada Americana, eu sunt cetatean american. Eu i-am explicat lui. El urma sa isi ia si el cetatenia, dar daca divorteaza…”, a spus Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI