Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Reacția asta te va uimi

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Reacția asta te va uimi
Ce a spus Oana Zăvoranu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a ajuns și la urechile vedetelor din România, așa că multe dintre acestea nu au vrut să creadă că este adevărat ce se întâmplă, mai ales pentru că ei formau un cuplu foarte solid.

Oana Zăvoranu, prima reacție despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a confirmat că între ea și Laurențiu Reghecampf nu mai există șanse de împăcare, deși a negat mult timp că o să ajungă la o despărțire, chiar dacă antrenorul a confirmat că actele de divorț au fost deja depuse. Între timp, se pare că acesta și-a refăcut deja viața.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru faptul că discută diverse subiecte, așa că fanii ei îi urmăresc cu sufletul la gură fiecare mișcare. Frumoasa brunetă s-a decis să vorbească despre cel mai mediatizat divorț din showbiz, explicând că știe tot ce se întâmplă între cei doi.

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…)

Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a spus Oana Zăvoranu la Oana Show.

Oana Zăvoranu: ‘Nu am de ce să mă bag’

De asemenea, vedeta a mărturisit că nu își dorește să ofere detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, mai ales pentru că are o legătură frumoasă cu aceștia și le poartă respect. Mai mult, bruneta a explicat că nu vrea să discute despre divorțuri.

Oana Zăvoranu le-a urat multă sănătate și putere celor doi, punctând că doar impresara, fiicele sale, antrenorul, dar și fiul pe care aceștia îl au împreună, au dreptul să discute și să ofere detalii despre despărțire.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă.

Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. (…) Știu totul cu lux de amănunte.

Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI