Vlăduța Lupău, prima reacție după poza cu Neymar. Cum a ajuns lângă starul brazilian și ce i-a spus Cătălin Măruță

Vlăduța Lupău, prima reacție după poza cu Neymar. Cum a ajuns lângă starul brazilian și ce i-a spus Cătălin Măruță
Vladuta Lupau, despre intalnirea cu Neymar

Vlăduța Lupău a intrat ieri în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ea se află încă în Paris, alături de soțul ei, Adi Rus. Ea a avut parte de surpriza vieții deoarece a reușit să îl întâlnească pe idolul ei, Neymar, și să facă o poză cu el.

Vlăduța Lupău, prima reacție după poza cu Neymar

Vlăduța Lupău a spus cum a fost întâlnirea dintre ea și starul PSG, brazilianul Neymar. Ea a început să strige de fericire, la propriu.

”Vladuta Lupau: Sunt la Paris, radiez de fericire. Am fost la meciul PSG, sunt fan Neymar, cu greu am achiziționat bilete la meci. Voiam să îi vad pe toți. Când am avenit la Paris și am înțeles că nu el va juca, am zis ca nu se poate. Adi a facut pozele.

Maruță: A zis si Andra: sunt atât de bucuroasă pentru Vladuța.

Vlauduta Lupău: Asa mi s-a întamplat și mie când am văzut-o pentru prima data pe Andra. Neymar! Neymar am facut o poză cu Neymar, am început sa strig.

Adi Rus către Cătălin Măruță: Semeni și tu cu Neymar cu ochelarii aia.”

Cadou scump de la soț, la ceas aniversar

Surprinza întâlnirii cu Neymar vine însă la numai câteva zile distanță de când ea și soțul ei au sărbătorit doi ani de relație. El i-a făcut artistei un cadou impresionant, și anume, o mașină scumpă.

”Sunt super, super, super fericită și vreau să vă și mulțumesc celor care vă bucurați odată cu mine. Nu mă așteptam deloc, adică deloc la această surpriză. Am crezut că mă duce în vreun city-break sau o fază de genul asta. Nu a avut nici el răbdare până să împlinim noi doi ani, a venit astăzi mai repede. S-a întâmplat așa, în parcare, vecinii acolo, se uita lumea. În fine, eu sunt foarte fericită și mulți mi-ați scris că sunt gravidă. Din păcate, nu, dar și dacă făceam testul și eram gravidă nu cred că îl puneam imediat pe Instagram.”, a mai povestit Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău a trecut însă și prin momente mai dificile. Anul trecut, la începutul lunii decembrie, aceasta a fost infectată cu noul coronavirus, anunțând totul pe Instagram. Din fericire, simptomele au fost ușoare,

”Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul, din păcate, a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care au contractat acest virus având forme ușoare, care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul, voi sta în izolare. (…)”, spunea Vladuța Lupău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI