Anamaria Prodan, noi acuzații după scandalul din stradă cu Laurențiu Reghecampf. „E a 3-a oară! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie”

Anamaria Prodan, noi acuzații după scandalul din stradă cu Laurențiu Reghecampf. „E a 3-a oară! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie”
Anamaria Prodan, noi acuzații după scandalul din stradă cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a ieșit din nou la atac, după scandalul, din stradă cu Laurențiu Reghecampf. A recunoscut că și-a lovit soțul, dar doar ca se apere de agresiunea acestuia. Ea mai susține că finul său, cel care a înregistrat întreaga scenă, a fost bătut cu bestialitate și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Au trecut mai bine de trei zile de la scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au bătut în stradă și și-au făcut apoi plângeri la poliție. După aceea s-au dus și la spital să-și oblojească rănile și urmele conflictului. Reghe are un ochi umflat, pe care a încercat să-l mascheze, la botezul fiului său, cu ajutorul unor ochelari, iar soția lui a fotografiată cu mâna și piciorul în ghips.

Anamaria Prodan a spus la câteva ore după incident că nu mai dă declarații. Între timp s-a răzgândit și a început să-și spună versiunea. Susține că și-a lovit soțul, doar ca mijloc de apărare.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan.

Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție”, a declarat soția lui Reghecampf.

Anamaria Prodan, explicații după momentul ciudat din timpul conflictului

Anamaria Prodan a explicat și un moment straniu. În timpul conflictului s-a întors către finul său, care filma scena, și l-a întrebat dacă a înregistrat. A explicat de ce a făcut acest lucru.

„Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui. Eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție.

Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”, a explicat Anamaria Prodan, citată de antena3.ro.

Nu este prima oară când își atacă soțul. Într-un interviu de luni a susținut că a fost amenințată cu moartea și că ar avea microfoane în casă, montate din ordinul lui Reghe.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani, dar acum sunt în plin proces de divorț. Instanța trebuie să stabilească condițiile custodiei băiatului, dar și cum se va împărți averea celor doi soți.