Scandalul cu Reghecampf, pus la cale de Anamaria Prodan? Pericolul la care s-a expus antrenorul lovind-o pe fosta soţie

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a devenit scandalul momentului în showbizul românesc. După ce impresara și fostul ei soț au avut parte de o altercație violentă la vila lor din Snagov, momentul s-a soldat cu drumuri la poliție, plângeri penale și scoaterea unor certificate medico-legale. Ce probleme ar putea avea antrenorul, după conflictul violent cu fosta lui parteneră.

Reghe ar putea fi dat afară din cauza bătăii cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar fi pus la cale ceea ce a devenit, rapid, scandalul momentului în showbiz. Agentul FIFA ar fi trimis, potrivit celor de la Playsport, filmulețul cu bătaia dintre ea și Reghecampf către oficialii echipei Neftchi Baku, pentru a-i crea probleme fostului ei soț.

Totul a început atunci când Laurențiu Reghecampf a ajuns în Snagov, pentru a-i da unei vecine invitația pentru botezul mezinului său, Luca. Pe drum, tehnicianul s-a intersectat cu Anamaria Prodan, iar atunci a pornit conflictul.

Vedeta a fost prima care a trecut la violență fizică. Anamaria Prodan i-ar fi dat un pumn în ochi lui Reghe, lovitură care l-a trimis pe fostul ei soț direct la spital, pentru a scoate certificat medico-legal, din pricina umflăturii.

Conform sursei citate, Anamaria Prodan a trimis filmarea violentă dintre ea și Laurențiu Reghecampf clubului din Azerbaijan, cu rugămintea explicită ca oficialii echipei Neftchi Baku să-l concedieze pe Reghe din postura sa de antrenor.

Laurențiu Reghecampf a ripostat și a lovit-o pe Anamaria Prodan

Deși a repetat în multe rânduri că este un om pașnic, ce nu va vorbi niciodată urât de mama fiului său Bebeto, în imaginile din filmare se poate vedea cum Reghecampf ripostează si-i aplică mai multe lovituri Anamariei Prodan.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate

de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul emis de Poliția Snagov.

Urmăriți Playtech.ro și pe