Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Laurențiu Reghecampf: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”

Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Laurențiu Reghecampf: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”
Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Laurențiu Reghecampf

După ce Laurențiu Reghecampf și-a făcut publică relația cu noua iubită, pe nume Corina, care ar fi și însărcinată cu copilului lui, Anamaria Prodan vine cu un nou mesaj.

Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a apărat mereu familia, dar mai ales pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, însă se pare că discursul ei s-a schimbat la 180 de grade de când au apărut imaginile cu el și iubita, într-o ipostază tandră, în care pe chipul lui se citea clar fericirea trăită alături de altă femeie decât soția sa.

Anamaria Prodan și-a temperat însă discursul în ultimul timp. Cel puțin în ultimele postări pe Instagram. Nu mai e atât de vehementă în reacții, ci face apel la pilde, proverbe, replici ce au rămas în istorie.

Dacă recent a distribuit zicătoarea ”În viață, alegerile ieftine te costă scump”, de data aceasta impresara a distribuit o pildă, ce-i are ca protagoniști pe soții Clementine și Winston Churchill. De altfel, se știe că Winston Chirchill a fost un om politic britanic, prim-ministru al Regatului Unit în Al Doilea Război Mondial, și adesea apreciat ca fiind unul din cei mai mari lideri de război ai secolului. Replica pe care avea să i-o dea Clementine Churchill soțului ei avea să rămână în istorie.

Legendara replică a soției lui Churchill, mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei

Astfel, Anamaria Prodan se pare că dorește să se exprime acum prin legendara poveste a soților Churchill, ca să-i transmită soțului ei un mesaj puternic.

”Într-o seară, soții Chirchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor bine îngrijite, un măturător de stradă s-a apropiat de el. Spre uimirea prim-ministrului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției lui. După ce cei doi au discutat câteva minute, Churchill și-a întrebat soția: ”De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?”. Aceasta i-a zis că pe când erau adolescenți, el era îndrăgostit nebunește de ea. La care prim ministrul i-a raspuns, mulțumit de sine: ”Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă.”

În cele din urmă, femeia i-a oferit o replică legendară: ”Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el r fi devenit prim-ministru”, este povestea distribuită pe contul impresarei, poveste cu ajutorul căreia face aluzie, cel mai probabil, la faptul că nici soțul ei, Laurențiu Reghecampf, nu ar fi ajuns să aibă atât de mult succes, dacă în spatele său nu ar fi stat soția Anamaria Prodan.

Urmăriți Playtech.ro și pe