Care este, de fapt, numele real al Anamariei Prodan: “Nu m-a chemat niciodată Prodan”

Care este, de fapt, numele real al Anamariei Prodan: “Nu m-a chemat niciodată Prodan”
În aceste zile Anamaria Prodan tece prin momente grele, după anunțul făcut de Reghecampf.

În aceste zile Anamaria Prodan trece prin momente grele, după anunțul făcut de Reghecampf. Antrenorul anunța recent că a depus actele de divorț, iar zvonurile au devenit realitate. Scandalul început cu ceva vreme în urmă a generat polemici și declarații dure, mai ales din partea celebrului impresar sportiv. Dar iată că alte informații ies la iveală, legate de data asta de numele viitoarei foste soții a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, și divorțul anului

De mai bine de jumătate de an în presa românească de canan s-a scris despre zvonurile din jurul familiei formate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. La început, când au apărut primele informații despre un posibil divorț, Anamaria Prodan a fost cea care a ieșit în fața presei apărându-și familia și luându-i apărare soțului. Cu toate astea indiciile erau din ce în ce mai clare că ceva nu este în regulă între cei doi.

Toate speculațiile și zvonurile aveau să fie elucidate recent prin anunțul făcut public de antrenorul Reghecampf. Într-un interviu recent Reghe era cel care anunța faptul că a depus actele de divorț. În același timp speculațiile unei relații extraconjugale ale acestuia aveau să fie confirmate.

Anamaria Prodan a reacționat dur după anunțul făcut de viitorul fost soț. Pe contul de Instagram Anamaria Prodan a lansat o adevărată campanie împotriva actualei iubite, Corina Caciuc, după ce redacția Impact publica primele fotografii oficiale cu Reghe și aceasta.

Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș.

Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria recunoaște care este numele ei real

Pentru toată suflarea românească, Anamaria Prodan este cunoscută chiar așa, ca Anamaria Prodan. Numai că realitatea este cu totul alta, dezvăluită chiar de Anamaria într-un scurt, dar sincer interviu. Celebra impresară spune că de fapt numele ei real, în actul de identitate, este cel luat după prima căsătorie cu Tibi Dumitrescu, și în niciun caz Prodan. Ulterior și-a schimbat numele după căsătoria cu Laurențiu Reghecampf, în Anamaria Ionela Reghecampf.

„Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu.

Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria la Kanal D.

Un bărbat care pleacă la primă adiere de vânt e un bărbat slab”

Cât despre ce se va întâmpla mai departe, Anamaria spune că și-ar mai dori un copil, dar deocamdată are de trecut acest hop dur din viața ei. Învitată la Teo Show, Anamaria a vorbit și despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei, declarând:

”Aş mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot. Aş fi vrut… Probabil o să înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar atunci când găseşti un bărbat adevărat… acesta îşi face mai întâi familia fericită.

Un bărbat care pleacă la primă adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merită. Sunt curtată pentru că bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie, dar gândesc că un bărbat. Ştiu că dacă m-aş fi culcat cu cineva din fotbal nu aş mai fi fost cine sunt azi”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Urmăriți Playtech.ro și pe