Măsura luată de Reghecampf la botezul băieţelului Liam. Primele imagini de la eveniment. Ţinutele alese de antrenor şi Corina Caciuc

Măsura luată de Reghecampf la botezul băieţelului Liam. Primele imagini de la eveniment. Ţinutele alese de antrenor şi Corina Caciuc
Ce masuri de precautie a luat Reghe la botezul lui Liam

Laurențiu Reghecampf își creștinează fiul cel mic în ziua de duminică, 26 septembrie. Antrenorul de fotbal și iubita lui, Corina Caciuc, au organizat un eveniment ca la carte pentru a sărbători botezul micuțului Liam, în ciuda incidentului violent ce s-a petrecut între el și Anamaria Prodan în Snagov. Ce măsuri a luat Reghe pentru petrecerea celui mic.

Ce măsuri de protecție a luat Reghe la botezul fiului său Liam

Update ora 18:30.Laurențiu Reghecampf a apărut la botezul fiului său, Liam Simeon, cu un ceas de mare valoare. Accesoriul de la Audemars Piguet Royal Oak Offshore din platină este estimat la peste 100.000 de euro! Mai mult, ar face parte dintr-o ediție limitată la 100 de exemplare în toată lumea.

Update ora 18:00. Au apărut primele imagini de la botezul fiului Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf, postate pe profilul de Instagram al antrenorului de fotbal.

Micuțul Liam a fost creștinat la o biserică din Capitală, acolo unde a primit Taina Sfântului Botez, în brațele nașului său, afaceristul Dragoș Dobrescu.

Reghe și iubita lui au postat fotografii de la cel mai important eveniment din viața băiețelului lor. Frumoasa mămică a optat pentru un costum din două piese, o salopetă și un taior în tonuri de maro, ce complimentează cu pielea ei măslinie și ochii verzi.

Laurențiu Reghecampf a îmbrăcat un costum gri închis, care să se asorteze cu ținuta parteneri sale, cei doi fiind foarte eleganți și vizibili fericiți, cu ocazia creștinării fiului lor.

Știre inițială

Laurențiu Reghecampf celebrează un moment extrem de important al vieții sale. Duminică, 26 septembrie, antrenorul celor de la Netftchi Baku și Corina Caciuc îl creștinează pe fiul lor, Liam.

Deși botezul mezinului său ar trebui să-i aducă numai bucurie, fericirea i-a fost umbrită de incidentul petrecut acum câteva zile în Snagov, după bătaia cu fosta lui soție, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să se prezinte cu ochii vineți la botez, în urma loviturilor pe care celebra impresară i le-a aplicat la începutul acestui weekend.

Petrecerea de botez a fiului Corinei Caciuc se va desfășura la Clubul Diplomaților din București, local de prestigiu al Capitalei, iar nașul micuțului Liam este nimeni altul decât omul de afaceri Dragoș Dobrescu.

Pentru a evita orice tip de incidente neplăcute, Laurențiu Reghecampf și actuala lui parteneră de viață au luat măsuri de precauție și au impus anumite restricții, pentru a se asigura că totul va fi în regulă și nimic nu va interveni pentru a le strica sărbătoarea.

În incinta restaurantului nu are acces absolut nimeni în afară de persoanele aflate lista de invitați, listă pe care Laurențiu Reghecampf a avizat-o în prealabil. De asemenea, tehnicianul a asigurat protecția celor prezenți, angajând mai mulți bodyguarzi care să vegheze locația.

Laurențiu Reghecampf ar putea fi concediat

Anamaria Prodan ar fi plănuit scandalul bătăii cu Reghe? Controversata impresară ar fi trimis, potrivit celor de la Playsport, filmulețul cu bătaia dintre ea și Reghecampf către oficialii echipei Neftchi Baku, pentru a-i crea probleme fostului ei soț.

Vedeta a fost prima care a trecut la violență fizică. Anamaria Prodan i-ar fi dat un pumn în ochi lui Reghe, lovitură care l-a trimis pe fostul ei soț direct la spital, pentru a scoate certificat medico-legal, din pricina umflăturii.

Se pare că Anamaria Prodan ar fi trimis clipul bătăii dintre ea și Laurențiu Reghecampf clubului din Azerbaijan, cu rugămintea explicită ca oficialii echipei Neftchi Baku să-l concedieze pe Reghe din postura sa de antrenor.

Urmăriți Playtech.ro și pe