Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali. Latifundiarul se va înfuria când va auzi ce a spus despre el

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali. Latifundiarul se va înfuria când va auzi ce a spus despre el
Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali.

Anamaria Prodan se află la Dubai, însă asta nu înseamnă că nu e conectată atât la fotbalul românesc, cât și la ceea ce mai spune despre familia ei. Ea a vorbit despre Gigi Becali, după ce s-a spus că acesta îl va năși pe Laurențiu Reghecampf, dacă ar divorța la Anamaria Prodan și s-ar recăsători.

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali

Întrebată în ce relație de colaborare este cu Gigi Becali, în contextul în care soțul ei și Becali sunt prieteni, agentul FIFA a avut o reacție imediată.

”Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar!

Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

”Să mă anunțati când e nunta ca să vin și eu”

Cât despre ceea ce se aude prin târg, că Gigi i-ar fi promis lui Reghe că îl va năși, dacă se va recăsători, aceasta a declarat:

Anamaria Prodan: (n.r. – râde). Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde din nou). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțati când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră…

Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI