Dezastru total pentru Gigi Becali. Câți bani a putut să piardă, s-a aflat adevărul

Dezastru total pentru Gigi Becali. Câți bani a putut să piardă, s-a aflat adevărul
Veste proastă pentru Gigi Becali. Ce arată cifra de afaceri din ultimul an?

Veste proastă pentru Gigi Becali. Cunoscutul afacerist a pierdut o sumă mare, iar echipa sa de fotbal suportă un dezastru total. Cum arată cifre reală de afaceri din ultimul an?

Pierdere uriașă pentru Gigi Becali: cum arată cifrele de afaceri din ultimul an?

Probleme mari pentru FCSB nu doar pe plan sportiv! Gigi Becali nu are parte de vești bune în ultima vreme. Clubul de fotbal a avut un an dezastruos, iar latifundiarul a renunțat să mai investească la FCSB din această cauză.

Mulți laudă strategia acestuia când vine vorba despre transferuri, dar se pare că soarele nu a venit pe strada sa cel puțin anul acesta. Gurile rele spun că tactica sa se degradează de la an la an, lucru care se vede din ce în ce mai tare.

Compania Club FCSB SA a ajuns anul trecut la datorii în valoare de 47.5 milioane de dolari, de 23 de ori mai mari decât în 2017, arată datele oficiale de la Ministerul Finanțelor. Cifra de afaceri a clubului a scăzut dramatic la 29.2 milioane de lei, de la 46.5 milioane de lei cât avea în anul 2019.

Pierderea mare a fost categoric în anul trecut. Din păcate, FCSB nu a mai reușit să facă profit din 2017, an în care s-a calificat pentru ultima oară în grupele UEFA Europa League. De departe cel mai bun an al clubului a fost în 2013, atunci când a învins Chelsea și a reușit să facă un profit de 52.2 milioane de lei, ajungând la cifra de afaceri de 162.2 milioane de lei.

Afaceristul este dezamăgit

Clubul mai are în momentul acesta doar 36 de angajați, iar în conturi se mai găsesc aproximativ 300.000 de lei. Succesul nu e adus nici de jucătorii care au reușit să-l dezamăgească pe afacerist.

”Nu mai caut, măi, tată, niciun fundaș central. Dacă nu iau campionatul, o să caute cine ce vreau, pentru că eu termin cu fotbalul. Nu mai este o pasiune, e o afacere pe care nu mai vreau să o mai țin. Dacă nu iei campionatul, nu mai e afacere. N-ai cui să vinzi echipa.

O să vând jucătorii, câte unul câte unul și o să îmi scot banii. Nu are cine să cumpere echipa. În primul rând, trebuie să dea pe echipă vreo 40-50 de milioane de euro. Cine să dea și să mai bage și alți bani după aia? Să vedem ce o să pot să vând, că dacă joacă tot așa Coman, cine să îl cumpere”
Gigi Becali

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI