Rebecca Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan: ”Mama a inventat. Să nu o credeţi!” Impresara, prinsă cu minciuna?

Rebecca Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan: ”Mama a inventat. Să nu o credeţi!” Impresara, prinsă cu minciuna?
Rebecca Dumitrescu, o domnișoară timidă, la 22 de ani

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan își face totuși timp și pentru copii ei. În afară de Sara, ceilalți copii sunt deja mari, la studii, sau cu viața lor. Una dintre fete, Rebecca a ajuns la 22 de ani. Tânăra i-a împlinit pe 19 aprilie, anul acestea. Rebecca și-a ales drumul în viață, acum aflându-se la studii în Milano. De-a lungul timpului, Anamaria Prodan s-a lăudat și mândrit cu copii ei. Ba mai mult, nu de puține ori declara că le plătește și salarii, și nu mici.

Relația dintre Anamaria Prodan și copii ei. Vedeta este o mamă grijulie

Anamaria Prodan, acum în anteția presei prin scandalul din jurul presupusului divorț de Reghe, a demonstrat de-a lungul timpului că este o mamă grijulie și non-conformistă. Toți cei patru copii au avut și au parte de tot ceea ce le trebuie. De altfel Anamaria Prodan, nu de puține ori, a declarat că se mândrește cu ei și că face totul pentru a le oferi tot confortul.

În urmă cu ceva vreme, Anamaria Prodan declara că toți copii primesc un salariu, la început le dădea 500 de euro, iar pe urmă, după ce au mai crescut, salariul a crescut la 1.000 de euro.

„Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare.

E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. O să mă întorc curând la muncă.”, declara Anamaria Prodan.

Rebecca Dumitrescu, o domnișoară timidă, la 22 de ani

Una din fiicele Aneimaria Prodan, Rebecca a împlinit pe 19 aprilie frumoasa vârstă de 22 de ani. Deja o tânără femeie, la 22 de ani, Rebecca și-a ales deja drumul în viață. De ceva vreme ea se află la Milano, unde își face și studiile universitare. Rebecca spunea că nu este singură în Italia, ci alături de iubitul ei, pe care l-ar fi cunoscut în România.

Cât despre relația cu mama ei, Anamaria Prodan, Rebecca spune că este una cât se poate de normală, mai puțin faza cu salariul pe care i l-ar oferi și ei, cel de 1.000 de euro.

„Locuiesc singură la Milano. Tot facultate face şi iubitul meu. Ne-am cunoscut aici, în România.

Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic.”, a declarat Rebecca Dumitrescu.