15 aug. 2021 | 17:13

Rebecca Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan: ”Mama a inventat. Să nu o credeţi!” Impresara, prinsă cu minciuna?

Monden
Rebecca Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan: ”Mama a inventat. Să nu o credeţi!” Impresara, prinsă cu minciuna?
Rebecca Dumitrescu, o domnișoară timidă, la 22 de ani

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan își face totuși timp și pentru copii ei. În afară de Sara, ceilalți copii sunt deja mari, la studii, sau cu viața lor. Una dintre fete, Rebecca a ajuns la 22 de ani. Tânăra i-a împlinit pe 19 aprilie, anul acestea. Rebecca și-a ales drumul în viață, acum aflându-se la studii în Milano. De-a lungul timpului, Anamaria Prodan s-a lăudat și mândrit cu copii ei. Ba mai mult, nu de puține ori declara că le plătește și salarii, și nu mici.

Relația dintre Anamaria Prodan și copii ei. Vedeta este o mamă grijulie

Anamaria Prodan, acum în anteția presei prin scandalul din jurul presupusului divorț de Reghe, a demonstrat de-a lungul timpului că este o mamă grijulie și non-conformistă. Toți cei patru copii au avut și au parte de tot ceea ce le trebuie. De altfel Anamaria Prodan, nu de puține ori, a declarat că se mândrește cu ei și că face totul pentru a le oferi tot confortul.

În urmă cu ceva vreme, Anamaria Prodan declara că toți copii primesc un salariu, la început le dădea 500 de euro, iar pe urmă, după ce au mai crescut, salariul a crescut la 1.000 de euro.

„Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare.

E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. O să mă întorc curând la muncă.”, declara Anamaria Prodan.

Rebecca Dumitrescu, o domnișoară timidă, la 22 de ani

Una din fiicele Aneimaria Prodan, Rebecca a împlinit pe 19 aprilie frumoasa vârstă de 22 de ani. Deja o tânără femeie, la 22 de ani, Rebecca și-a ales deja drumul în viață. De ceva vreme ea se află la Milano, unde își face și studiile universitare. Rebecca spunea că nu este singură în Italia, ci alături de iubitul ei, pe care l-ar fi cunoscut în România.

Cât despre relația cu mama ei, Anamaria Prodan, Rebecca spune că este una cât se poate de normală, mai puțin faza cu salariul pe care i l-ar oferi și ei, cel de 1.000 de euro.

„Locuiesc singură la Milano. Tot facultate face şi iubitul meu. Ne-am cunoscut aici, în România.

Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic.”, a declarat Rebecca Dumitrescu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro